Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spice Girls ställer in – efter sexbråket

Tjejbandets återförening hotas av ett sexbråk.
Foto: MATT CROSSICK / AP TT NYHETSBYRÅN
Victoria Beckham skulle inte medverka på bandets nya turné.
Foto: MATTIAS BARDÅ
Geri Halliwell ska enligt rykten blivit upprörd av ryktena.
Foto: RICHARD GOLDSCHMIDT/LNP/REX / RICHARD GOLDSCHMIDT/LNP/REX REX FEATURES

En beryktad het natt mellan Spice Girls-kollegerna Mel B och Geri skakar om girl power-bandets återförening.

Nu ställs världsturnén in, enligt källor till Daily Mail.

– Det har varit en väldigt dramatisk vecka. Vid en punkt förra söndagen så skulle det inte bli nån turné alls, uppger en källa till Daily Mail.

När Spice Girls meddelade i höstas att girl power-bandet återförenas och ger sig ut på turné i Storbritannien – blev det rusning hos fansen.

Den efterlängtade turnén äger rum i maj och juni och därefter uppges planer funnits på att Spice Girls skulle fortsätta att uppträda internationellt.

Men nu ställs världsturnén in, rapporterar Daily Mail.

Enligt uppgifter till den brittiska tidningen ska det bero på turerna kring bandmedlemmarna Mel B:s och Geris beryktade heta natt under bandets storhetstid på nittiotalet.

Den eventuella romansen har lett till banddrama som ska äventyrat hela återföreningen.

– Det har varit en väldigt dramatisk vecka. Vid en punkt förra söndagen så skulle det inte bli nån turné alls, uppger en källa till Daily Mail.

Den tänkta världsturnén skulle enligt tidningen innefatta konserter i USA, Australien och Mellanöstern, men nu är planerna skrotade.

– De kom fram till att de måste göra de brittiska datumen eftersom de har kontrakt på dem och inte vill göra sina fans besvikna, men det blir inget mer. Det fanns planer på att fortsätta, men inte längre, säger källan till tidningen.

Mel B:s och Geri:s sexbråk – skakar bandet och stoppar turné

Nyligen gästade Mel B, även känd som Scary Spice vars namn egentligen är Melanie Brown, tv-programmet ”Piers Morgan's Life Stories” – och påstod då att hon tillbringat en passionerad natt med bandkollegan Geri Halliwell. 

– Hon kommer att hata mig för det här eftersom hon lever ett lyxliv på landet nu, men det var inte en stor grej, det bara hände. Vi var bästa vänner, sa Mel B i tv-programmet.

Geri Halliwell ska enligt rykten blivit mycket upprörd av påståendena, då hon under många år ha försökt tvätta bort stämpeln som partyprinsessa.

”Hon vill att fansen ska veta att det som har rapporterats den senaste tiden helt enkelt inte är sant och har varit väldigt sårande för hennes familj” meddelade Geri Halliwell genom sin presskontakt.

Spice Girls splittrades 2000 och återförenades första gången 2007. Senaste gången bandet uppträdde tillsammans var under avslutningen av OS i London 2012.

Den kommande återföreningen i sommar sker som kvartett i form av Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner och Melanie Chisholm – utan Victoria Beckham som i stället lägger tid på sin modekarriär.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.