Den omtalade återföreningen kom av sig.
Den omtalade återföreningen kom av sig.

Spice girls splittras - igen

Publicerad
Uppdaterad
LONDON. Spice Girls splittras.
Bara ett halvår efter den hårdlanserade återföreningen går stjärnorna skilda vägar efter ett jättebråk.
- Det här verkar vara slutet, säger en källa till Daily Mirror.
Att Spice Girls återförenades var en jättenyhet världen över i somras.
Comebacken har dock inte varit fullt så lyckad som bandmedlemmarna hade hoppats vad gäller skivförsäljning.

Orkar inte mer

Mel B hade fått nog. Hon saknar sin man och sina barn och säger att hon inte orkar fortsätta, säger en källa till Daily Mirror.
Mel C höll med om att det var dags att avsluta allt.
Vilket gjorde de övriga tre rasande – efter att de jobbat för att boka in konserter i Argentina, Australien, Sydafrika och Kina. Dessa blir nu inte av.
Spice Girls sista spelning kommer att äga rum i Toronto den 26 februari.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag