Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spelling slösar pengar på botox – mitt i pengakrisen

Tori Spelling.Foto: JESSE BAUER
Tpr Spelling.Foto: SOPHIE FRITZ/STARTRAKSPHOTO
Tori Spelling.
Foto: JACK-RS-PRIMO/X17ONLINE.COM
Foto: YODY

Tori Spelling och maken Dean McDermott står inför en svår pengakris, där de är skyldiga flera miljoner kronor.

Men med fem barn att ta hand om så är det inte familjen som Spelling oroar sig över - stjärnan kommer nu behöva sluta med sina botoxbehandlingar, skriver Radar Online.

– Att hon i stället oroar sig för hur hon ska få ihop pengar till botox är helt vrickat, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Nyblivna mamman och skådespelaren Tori Spelling, 43, har hamnat i en svår pengakris.

"Beverly Hills 90210"-profilen och maken Dean McDermott, 50, har tillsammans råkat ut för en skattesmäll, och är skyldiga att betala tillbaka närmare fem miljoner kronor. Utöver skattepengarna så stäms paret också av American Express, för att de inte har betalat in räkningar med värde på över 500 000 kronor, skriver Radar Online.

LÄS MER: Tori Spelling väntar barn för femte gången

Riskerar fängelse

Familjens jobbiga ekonomiska situation blir inte heller bättre av att de har fem barn att försörja, där den yngsta, Beau Dean, är född i år. Dessutom har McDermott ett barn från ett tidigare förhållande - som han inte har betalat underhåll till. Något som nu gör att han riskerar att hamna i fängelse.

Tori Spellings ekonomiska kris

LÄS MER: Tori Spelling visar magen efter otroheten

Tori Spelling uppges nu av Radar Online vara förkrossad över familjens ekonomiska kris - men inte för att hon vill kunna ta hand om sina barn. I stället är det Spellings behov av skönhetsingrepp som oroar henne. Hon vet inte hur hon ska ha råd med fortsatta botoxbehandlingar.

– Det är helt galet. Det har inte slagit Tori att hon har en nyfödd bebis hemma och fyra andra små munnar att mätta. Att hon i stället oroar sig för hur hon ska få ihop pengar till botox är helt vrickat, säger en uppgiftslämnare till sajten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.