Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spelet bakom castingen till populära dokusåporna

Nathalie Tyler, Matilda Isaacs, Louise Eriksson, Helen Ablatova och Camilla Skalleberg i ”Paradise hotel”.Foto: Foto: Patricia Recourt/Viafree / Foto: Patricia Recourt/Viafree

Skicka med en video på dig själv, var inte tråkig, skippa filter på dina bilder och låt bli att spela allan.

Det är castingexperternas bästa tips för hur man kommer med i någon av de populära dokusåporna.

Samtidigt är det hårda tongångar mellan dem som utser deltagarna i tv-programmen – och kritiken riktas ofta mot jätten ”Paradise hotel” som också har kritiserats av de egna deltagarna.

– Vi fokuserar väldigt mycket på att ta in ”nytt kött” och inte bara kritvitt som ”Paradise hotel”, säger Rosanna Charles, som jobbat med alla säsonger av ”Ex on the beach”.

Expressen Premium

Halloweenerbjudande: Läs Premium fritt året ut

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 december 2020. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “JA – GRATIS ÅRET UT” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Experternas avrådan: ”Tycker inte det är okej”

Coronaråden om ✔ Kollektivtrafik ✔ AW ✔ Weekendresor

Experterna svarar: Vilken snussort är mest skadlig?

Portionssnus • Lössnus • Tobaksfritt

Svullna och ömma fötter – så här löser du problemen

Fysioterapeuten: ”Finns väldigt bra hjälpmedel”