Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Watchmen: The end is nigh parts 1 and 2

Beat 'em up, Watchmen: The end is nigh parts 1 and 2, Xbox 360, Playstation 3 (Warner Bros. Games / Deadline Games) Från 16 år


Gillar du att
slåss? Eller snarare: är du besatt av att slåss? I så fall är nog det här spelet något för dig. För i "Watchmen: The end is nigh" får man slåss. Oja. Slåss, slåss, slåss. Hela tiden. En vänsterkrok där, en skrevspark där. När området är tömt på fiender sticker man vidare till nästa, och pucklar på ännu fler. Tänk dig att upprepa detta i vad som känns som en evighet och du har en ganska bra bild av vad denna samlings-DVD – som innehåller båda episoderna som från början släpptes digitalt – har att erbjuda.

Att spelet säljs till reducerat pris spelar ingen roll. Inte heller det faktum att man kan samarbeta sig igenom de vansinnigt repetitiva banorna med en polare – det är lika sövande trist ändå. Att spelet dessutom är nerlusat med krystade, återkommande spelmoment och märkliga buggar gör ju knappast helhetsintrycket bättre.
När eftertexterna slutligen rullar sitter jag där i min fåtölj, trött som få och mer än lovligt uttråkad, och beklagar att den gamla kultserien inte fick en värdigare speldebut än så här. "Watchmen: The end is nigh" är inget annat än ett hopplöst enformigt och tråkigt beat ’em up, som sorgligt nog lär lura till sig en och annan stackars köpare med sin imponerande yta. För det är nämligen bara grafiken som skiner i denna slentrianmässiga slagsmålssoppa.