Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uncharted 2: Among thieves

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Actionäventyr 

Uncharted 2: Among thieves 

PS3 (Naghty Dog/SCEE) Nathan Drake är tillbaka, och allt som gjorde ”Drake’s fortune” till ett outstanding äventyr är kvar, med extra allt. 

 Äventyrsstoryn à la Indy, där Drake jagar Marco Polos skatter, är spännande och tar hela tiden oväntade vändningar. Grafiken är bland det snyggaste man sett och vissa vyer – även om det känns som om Naughty dog bara vill visa vad de kan när de saktar ner spelet i pittoreska bergsbyar - tog andan ur mig. Personerna är extremt väl röstrollsatta och dialogerna känns aldrig krystade. Själva spelet är en nära nog perfekt blandning av actionfylld combat med smart AI och stealthelement, akrobatiska plattformssekvenser och pussellösande.


Enda negativa skulle väl vara att det kan vara väl linjära vägar från A till B ibland. Men det är en skitsak i sammanhanget.

 Det var länge sen jag spelade nåt som var så rent fantastiskt matinéunderhållande. Äger du inte redan en PS3 är detta din orsak att köpa en.