Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Section 8

Action
Xbox 360, PC (TimeGate/SouthPeak Games) Rek från 16 år


Vad händer ifall man släpper lös teamet bakom ”Fear”-expansionerna ”Extraction point” och ”Perseus mandate” och ger dem helt fria tyglar att skapa något eget? Jo, det kan jag tala om för dig: Man får höstens hittills mest intetsägande spel.
Tro mig. ”Jag har verkligen gett Section 8” en ärlig chans. Det var med ett öppet, fördomsfritt sinne som jag gav mig in i min första match. Men jag är ledsen – det är verkligen inget vidare. Och då är det inte någon usel spelkontroll eller lömsk nätkod som sätter käppar i hjulet för denna ”Unreal Tournament”-flirtande onlineröjare – det är helt enkelt bara så generiskt, tråkigt och fult. Bandesignen är dessutom otroligt fantasilös, både till upplägg och estetik, och för faktiskt tankarna till de slumpgenerade nivåerna i lastgamla ”Soldier of fortune 2”. Och det är inget gott betyg. Om det inte vore för de tematiska inramningarna, som nu håller isär dem, hade jag förmodligen inte sett någon skillnad på de kala och högst karaktärslösa banorna.

Och ett onlinebaserat actionspel med tråkiga banor och en minst lika tråkig spelbarhet är, som du kanske förstår, inte ett särskilt lyckat recept. ”Section 8” är tyvärr bara en meningslös actionsoppa som kommer att vara bortglömd så snart som spelhöstens releaseartilleri börjat regna ner över oss.