Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Overlord II

Action. Xbox 360, PS3, PC. (Triumph studios/Codemasters) Från 16 år.


Det är en ny Overlord i stan, även om spelet i stort sett är sig likt från ettan. Du som Overlord med Sauron-inspirerad look styr din lilla armé av minions på uppdrag i en lång singelspelardel. De små gremlins-inspirerade minionsen är de egentliga huvudpersonerna, och att se den kacklande horden svepa genom en by och riva ner allt i sin väg är otroligt underhållande. Och även om du ska föreställa superond känns det som om man har hjälterollen när man ställs mot det magi-hatande romar-inspirerade imperiet och de skönt fördomsfullt fjolliga hippie-alverna som dyker upp då och då när du ägnar dig åt att klubba babysälar och ha ihjäl gnomer.

De fyra monionsorterna har olika egenskaper, och kan rida på diverse bestar. Att veta vilka man ska använda när är nyckeln till spelet och ger ett strategiskt djup. Annat nytt är att man kan förvandla sig till minion och ett par multiplayer-modes.
Kameran är fortfarande lite opålitlig, frameratesen aningen medioker och kontrollen över minionsen inte den exaktaste. Men de klagomålen bleknar i ljuset av mina små minions lysande ögon. Ondska har väl sällan varit så underhållande.