Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

G-Force

Action, G-Force, Wii, PS3, PS2, PSP, NDS (Eurocom/Disney) Från 7 år.

Disneys kommande rulle
”G-Force” verkar av allt att döma inte bli någon av deras största klassiker - snarare ”Tarzan”-nivå än ”Aladdin”. Men spelet överraskar positivt. Ett licensspel som faktiskt inte är ett lidande att spela. Wow. Det är rentav kul.
Storyn, extremt löst skissad av nån som tar för givet att du har sett filmen, handlar om… *trumvirvel* …några talande djur som måste rädda världen. Hushållsmaskiner löper amok och det är bara Darwin och hans marsvinspolare som kan stoppa dem. Som tur är är de speciella specialagenter med jetpacks på ryggen och elpiskor i den ständigt växande arsenalen, och en liten flugkompis som kan ta sig in till ställen gnagarna inte kan nå.

De långa, men aningens repetitiva, banorna bjuder på utmanade fajter mot mikrougnar och våffeljärn, och lite hjärngympa i stil med att lista ut hur dörrar ska öppnas eller att hacka sig in i nån dator.
Man kan spela med medföljande 3D-glasögon, vilket är en kul effekt på pappret men tyvärr lägger en grå hinna över allt. Samma röstskådisar som i filmen (Sam Rockwell, Bill Nighy bland andra) är ett extra plus.
För en gång skull ett licensspel som hela familjen kan spela – det är kul tilfredsställande barnaction och pussel som inte känns onödigt barnvänliga.