Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spears: "Vill hitta en nörd med stor penis"

Britney Spears oväntade sexutspel på scenen.
Foto: Kevork Djansezian
Britney Spears.

Britney Spears passade på att vara en aning snuskig under en spelning i Las Vegas i går.

Publiken blev rejält överraskad när stjärnan avslöjade vad hon letar efter hos sin nästa partner:

"Jag vill hitta en nörd med en stor penis", sa hon till publiken, skriver New York Daily News.

Britney Spears gjorde slut med sin pojkvän Charlie Ebersol förra sommaren. Sedan dess har hon varit singel och under en spelning på tisdagen berättade hon vad hon söker efter hos sin nästa partner.

Britney Spears sexutspel

Och det var en minst sagt överraskad publik som fick ta del av svaret, enligt den amerikanska tidningen New York Daily News.


LÄS MER: Bilden på Britney Spears får fansen att undra


"Jag tror att det är dags att jag hittar en snygg nörd som har en stor penis", sa hon mellan en av låtarna.

Men detta är inte första gången som den amerikanska superstjärnan berättar annat än musik från scen. För några år sedan berättade Spears att hon tyckte om att gå runt i huset naken – något som fick publiken att skratta, om än lite nervöst.

Britney Spears slog igenom 1999 med superhiten "Baby one more time" som låg på plattan med samma namn. Albumet producerades delvis av svenska Max Martin, som nyligen vann det ärofyllda Polarpriset för hans hitsskapande.

Britney Spears och Max Martin har sedan debuten samarbetat med flera låtar och album, varav det sista var stjärnans "Femme Fatale", som kom ut under våren 2011.

Britney Spears har egen underklädeskollektion

Sedan dess har Britney släppt ytterligare en skiva, "Britney Jan", som kom ut i slutet på 2013. Plattan blev dock inte samma succé som artistens första två album.


LÄS MER: Britney Spears tjänar mer än Zlatan


Efter det har det varit tyst kring Britney på musikfronten, även om hon fortfarande åker runt och gör flera spelningar.

År 2014 bestämde hon sig för att släppa sin egen underklädeskollektion, som nu säljs över hela världen.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.