Britney Spears oväntade sexutspel på scenen. Foto: Kevork DjansezianBritney Spears oväntade sexutspel på scenen. Foto: Kevork Djansezian
Britney Spears oväntade sexutspel på scenen.  Foto: Kevork Djansezian
Britney Spears.Britney Spears.
Britney Spears.

Spears: "Vill hitta en nörd med stor penis"

Publicerad

Britney Spears passade på att vara en aning snuskig under en spelning i Las Vegas i går.

Publiken blev rejält överraskad när stjärnan avslöjade vad hon letar efter hos sin nästa partner:

"Jag vill hitta en nörd med en stor penis", sa hon till publiken, skriver New York Daily News.

Britney Spears gjorde slut med sin pojkvän Charlie Ebersol förra sommaren. Sedan dess har hon varit singel och under en spelning på tisdagen berättade hon vad hon söker efter hos sin nästa partner.

Britney Spears sexutspel

Och det var en minst sagt överraskad publik som fick ta del av svaret, enligt den amerikanska tidningen New York Daily News.

 

LÄS MER: Bilden på Britney Spears får fansen att undra

 

"Jag tror att det är dags att jag hittar en snygg nörd som har en stor penis", sa hon mellan en av låtarna.

Men detta är inte första gången som den amerikanska superstjärnan berättar annat än musik från scen. För några år sedan berättade Spears att hon tyckte om att gå runt i huset naken – något som fick publiken att skratta, om än lite nervöst.

Britney Spears slog igenom 1999 med superhiten "Baby one more time" som låg på plattan med samma namn. Albumet producerades delvis av svenska Max Martin, som nyligen vann det ärofyllda Polarpriset för hans hitsskapande.

Britney Spears och Max Martin har sedan debuten samarbetat med flera låtar och album, varav det sista var stjärnans "Femme Fatale", som kom ut under våren 2011.

Britney Spears har egen underklädeskollektion

Sedan dess har Britney släppt ytterligare en skiva, "Britney Jan", som kom ut i slutet på 2013. Plattan blev dock inte samma succé som artistens första två album.

 

LÄS MER: Britney Spears tjänar mer än Zlatan

 

Efter det har det varit tyst kring Britney på musikfronten, även om hon fortfarande åker runt och gör flera spelningar.

År 2014 bestämde hon sig för att släppa sin egen underklädeskollektion, som nu säljs över hela världen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag