Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spears kroppslöfte efter svåra tiden

Britney Spears inlagd på klinik för psykisk ohälsa
Britney SpearsFoto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Britney SpearsFoto: Instagram / Instagram
Britney Spears och pojkvännen Sam Asghari Foto: @PARISAMICHELLE / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN

Britney Spears har haft ett tufft 2019.

Nu har hon likt många andra kommit med ett nyårslöfte om att träna mer yoga. 

”Jag är en nybörjare och det är lite svårt att släppa taget, lära sig att lita på och låta någon annan ta hand om din kropp”, skriver hon på Instagram. 

Att träna mer är ett nyårslöfte som många lovar sig själva inför det nya året. Världsstjärnan Britney Spears är en av dem. 

På Instagram har hon lagt upp ett klipp när hon utövar träningsformen yoga – en träningsform som hon vill fortsätta utforska och förbättra under 2020. 

Spears tackar Moder Jord

Britney Spears skriver att det främst är acroyoga, en yogaform som vanligtvis utförs i par, och grunderna i yoga hon vill bli bättre på.  

”Jag är en nybörjare och det är lite svårt att släppa taget, lära sig att lita på och låta någon annan ta hand om din kropp”, skriver hon till inlägget.

Sångaren passar även på att tacka Moder Jord och hylla hennes insatser för hjälpen i yougautövandet. 

”Tacka Gud för Moder Jord. Hon är verkligen inget skämt. Hon hjälper mig att hålla fötterna på jorden och öppnar alltid upp mitt sinne så fort jag kommer utomhus. Jag hade tur i dag med det vackra vädret”. 

Tufft 2019

Britney Spears har haft ett tufft 2019. Under våren lade stjärnan in sig själv på en klinik för psykisk ohälsa. Via sociala medier meddelade stjärnan att hon fattat beslutet på grund av den svåra tiden efter att hennes pappa Jamie Spears blivit sjuk. Hon hade då tidigare bestämt sig för att ställa in alla uppdrag för att kunna vara nära familjen. 

Det florerade även rykten om att Spears befann sig på kliniken utan fri vilja, vilket fick flera av hennes fans att gå ut och demonstrera. 

Stjärnan dementerade uppgifterna i en film på Instagram och berättade att hon gick igenom en tuff och svår tid, men att hon snart planerade att vara på banan igen. 

”Min situation är unik, men jag lovar att jag gör vad som är bäst för tillfället. Ni kanske inte vet det om mig, men jag är stark och jag står upp för vad jag vill. Er kärlek och hängivenhet är fantastisk, men det hag behöver just nu är lite privatliv för att handskas med de svåra saker som livet kastar åt mitt håll just nu. Om jag kan få göra det, skulle jag vara för evigt tacksam. Älskar er”, skrev hon till inlägget. 

https://www.instagram.com/p/B61cx09ANlk/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.