Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spears bryter tystnaden om nya kärleken

Britney Spears, 35, höll sin relation med nye pojkvännen och modellen Sam Asghari, 22, hemlig under en lång tid.Foto: Jen Lowery / Splash News / JEN LOWERY / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
I en radiointervju berättar stjärnan om första mötet med modellen Sam Asghari.Foto: Evan Agostini / AP TT NYHETSBYRÅN

Britney Spears har försökt att hålla sin nya pojkvän hemlig – tills nu.

I en radiointervju berättar stjärnan om första mötet med modellen Sam Asghari.

– Vi var bokstavligen fast där tillsammans. Så vi var mer eller mindre tvingade att börja prata med varandra, berättar hon vidare enligt Us Magazine.

Britney Spears, 35, höll sin relation med nye pojkvännen och modellen Sam Asghari, 22, hemlig under en lång tid. Trots ihärdiga rykten om deras romans valde popstjärnan att inte kommentera förhållandet.

Förrän nu.

I en radiointervju berättar popstjärnan om hur hon träffade sin nye kärlek under inspelningen av videon till låten Slumber Party.

- Vi spelade in en scen där jag gick genom hallen för att gå till sovrummet, och sen satt vi där och väntade och väntade tillsammans i säkert 20 minuter, säger hon i en intervju med CBS Radio:s morognshow.

– Vi var bokstavligen fast där tillsammans. Så vi var mer eller mindre tvingade att börja prata med varandra, berättar hon vidare enligt Us Magazine.

 

LÄS MER: Bilderna visar Britney Spears nya pojkvän

Pojkvännen raderade bilden

Stjärnan berättar att det kändes obekvämt och stelt inledningsvis. Men när konversationen kom in på Spears favoritmat sushi så lossnade det.

– Vi började prata om sushi och saker vi gillar och att vi borde gå och äta sushi tillsammans någon dag, berättar hon.

Och minst en dejt på en japansk restaurang har det i alla fall blivit för paret. För när Asghari lade ut en bild från en romantisk dejt på den japanska lyxrestaurangen Gyu-Kaku i Los Angeles, började medier över hela världen skriva om paret. Enligt rapporter i flera medier syntes Britney med ett brett leende under den intima sammankomsten, men bilden raderades senare.

På nyårsafton valde popsångerskan att önska gott nytt år med en bild på henne och pojkvännen på Instagram.

 

LÄS MER: Britney Spears söker hämnd på Timberlake

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.