Lady Gagas nya konstvideo. Foto: Stella Pictures
Lady Gagas nya konstvideo. Foto: Stella Pictures

Spana in Lady Gagas bisarra nakenvideo

Publicerad

Lady Gaga är känd för sina extravaganta outfits och stilar.

Nu kan man se henne så naturlig som det bara går i en video som uppmärksammar ett nytt konstinstitut.

Världsstjärnan visar nämligen upp sig iklädd absolut ingenting förutom en svart ögonbindel.

I en video syns världsstjärnan enbart iförd en svart ögonbindel i olika miljöer och poser.

Världsstjärnan Lady Gaga, 27 år, är känd för att ta alla sina olika stilar till det yttersta, hon är personen som tar allt lite längre.

Och nu har hon gjort det igen, genom att ta looken "naturlig" bokstavligen.

Vilket innebär att hon varken är påklädd eller sminkad.

Popartisten medverkar i en video som stöder en kampanj för det nystartade konstinstitutet Marina Abramovic Institute.

I videon kan man se stjärnan först påklädd liggandes blixtstilla på ett trägolv, som sedan följs upp med ett klipp där hon står påklädd i ett vattendrag med ett udda diadem för ögonen.

Därefter följer flera sekvenser från olika platser där stjärnan är helt naken, bortsett från en svart ögonbindel för ögonen, samtidigt som hon gör olika poser.

Filmen avslutas med att artistens ansikte zoomas in när hon ligger omgiven av kristalliknande föremål samtidigt som hon öppnar sina osminkade ögon och tittar intensivt in i kameralinsen.

Syftet med filmen ska vara att samla in pengar och uppmärksamma det nystartade institutet där grundaren, serbiska konstnären Marina Abramovis, undervisar i övningar som syftar till att öka deltagarnas medvetenhet om sina fysiska och psykiska erfarenheter i nuet.

Och just nu illustreras det alltså av ett stycke avklädd Lady Gaga, enbart iförd ögonbindel.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag