Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Spacey tog mig mellan benen – på Nobelfesten"

Författaren Ari Behn, 46, och norska prinsessan Märtha Louise, 45, gick skilda vägar i augusti i fjol.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Ari Behn menar att Spacey tafsade på honom i samband med Nobelfesten 2007.Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Anklagelserna om övergrepp har haglat mot skådespelarstjärnan Kevin Spacey.

Nu kommer nästa.

Ari Behn menar att Spacey tafsade på honom i samband med Nobelfesten 2007:

– Han tog mig mellan benen under bordet, säger Ari Behn till norska P4.

Författaren Ari Behn, 46, och norska prinsessan Märtha Louise, 45, gick skilda vägar i augusti i fjol. Paret hade varit gifta i 14 år – och åren innebar flera uppgifter av dignitet för den ingifta kungligheten. 

Det var just ett sådant som ledde fram till Kevin Spaceys sagda ofredande mot Ari Behn. Under tisdagen berättade författaren om sitt möte med stjärnskådespelaren – som snart övergick till ofredande. 

Det var i samband med Nobelfesten 2007 som Ari Behns och Kevin Spaceys vägar korsades och Kevin Spacey snabbt valde att gå från ord till handling. 

 

LÄS MER: Nya beskedet om "House of Cards"

 

Kevin Spacey tog "stabilt tag"

Ari Behn hävdar att Kevin Spacey tog ett ”stabilt tag” om Behns testiklar mitt under ett pågående samtal.

– Vi hade ett bra samtal och han satt vid sidan av mig. Efter fem minuter säger han: ”Hey, let’s go out and have a cigarette”, och så tar han mig mitt på bollarna under bordet, berättar Ari Behn i norska P4 under tisdagen. 

Ari Behn säger att han inte tog illa vid sig av händelsen – men att den bekräftar det problemmönster som målats upp kring skådespelaren senaste tiden. 

– Jag var svarthårig på den tiden, tio år yngre och var verkligen hans typ, säger Ari Behn.

 

LÄS MER: Kevin Spacey anklagad för nya sexuella övergrepp

 

Anklagas för övergrepp mot 14-åring

Anklagelserna om övergrepp har haglat in mot Kevin Spacey under stundande metoo-rörelse och stjärnskådespelaren har bland annat sparkats från Netflix-succén ”House of Cards”. 

Det inleddes när "Star Trek"-skådespelaren Anthony Rapp, 46, anklagade Kevin Spacey, 58, för att ha gjort sexuella närmanden mot honom – när Rapp inte var mer än 14 år gammal

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.