Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sorayas dolda problem innan sändning – berättar om kampen

Här är fler av dagens nöje-toppnyheter.
Programledaren Soraya Lavasani fick ingen enkel start på dagen, när hon inför en tuff direktsändning knappt fick sova på hela natten. Foto: TV4
Foto: TV4
Foto: TV4

Programledaren Soraya Lavasani fick ingen enkel start på dagen, när hon inför en tuff direktsändning knappt fick sova på hela natten.

Nu hyllar hon kollegan Jesper Börjesson för stödet.

”Det är när man är som svagast som det märks hur starka vi är som ett lag, tillsammans”, skriver Soraya Lavasani på Instagram.

Att vara pigg inför miljonpublik när man leder ”Nyhetsmorgon” på TV4 kan vara en utmaning, och som programledare måste man gå upp väldigt tidigt för att hinna med allt.

Därför blir det så klart extra jobbigt när man inte får sova någonting natten innan sändning.

Soraya berättar om problemet

Programledaren Soraya Lavasani, 37, tvingades genomföra en fullspäckad direktsändning med bara 1,5 timmes sömn i kroppen. Lavasani har tidigare berättat om utmaningarna att få ihop livet med småbarn med sitt jobb där hon börjar tidigt på morgonen.

Soraya Lavasani förklarar problemet i ett sms: 

”Det var inget mer dramatiskt än att det kan vara lite svårt att somna i tid när jag varit ledig några dagar och eftersom jag är en kvällsmänniska så är jag gärna uppe lite senare de kvällar jag är ledig och inte behöver stiga upp mitt i natten. Och i går kom jag helt enkelt inte till ro förrän det nästan var dags att kliva upp igen haha! Men det tog jag igen på dagen och sov i nästan tre timmar innan jag gick och hämtade min dotter på förskolan”, skriver programledaren.

Tackar Jesper Börjesson för stödet

Nu berättar Soraya Lavasani om sin tuffa morgon på Instagram. Där passar hon också på att hylla programledarkollegan Jesper Börjesson för hans stöd och hjälp under den jobbiga arbetsdagen.

”Det blev bara en och en halv timmes sömn i kroppen inför dagens Nyhetsmorgon. Det är när man är som svagast som det märks hur starka vi är som ett lag, tillsammans. Tack Jesper Börjesson för att du har min rygg och tack alla fantastiska medarbetare för pepp och styrka. Och tack till alla er som tittar - ni är värda hur mycket sömnbrist som helst!” skriver Soraya Lavasani på Instagram, till en bild på henne och Jesper Börjesson.

Programledaren hyllas i kommentarerna av flera tittare, som menar att de inte alls märkte att ”Nyhetsmorgon”-profilen var trött, och hade sovit alldeles för lite.