Plötsliga pusskalaset efter Jihdes överraskning

Peter Jihde om en tidig pension från tv-karriären
Peter Jihde skulle gästa ”Malou efter tio” för att prata om kommande världsdiabetesdagen.
Foto: TV4.
Foto: TV4.
TV4.

Peter Jihde skulle gästa ”Malou efter tio” för att prata om kommande världsdiabetesdagen.

Men den forna TV4-profilen kunde inte låta bli att överraska sina gamla kolleger i ”Nyhetsmorgon” – och programledaren Soraya Lavasani blev minst sagt glad över finbesöket.

”Idag blev det pusskalas i studion när kär vän och kollega överraskade oss i sändning!”, skriver Soraya Lavasani på Instagram, till en bild där hon pussar Jihde på kinden.

Programledarna Soraya Lavasani och Jesper Börjesson fick sig plötsligt en glad överraskning i måndagens sändning av ”Nyhetsmorgon” på TV4.

In i studion kom nämligen gamla kollegan Peter Jihde, tillsammans med ”Malou efter tio”-programledaren Malou von Sivers. Jihde, som numera är programledare och profil på TV3, skulle intervjuas i ”Malou efter tio”, och passade då på att hälsa på sina tidigare ”Nyhetsmorgon”-kolleger.

– Det var fint att få se den gamla arbetsplatsen, jag tycker mycket om de som jobbar där, säger Peter Jihde.

Kära återseendet: ”Pusskalas i studion”

Det blev ett kärt återseende, och programledarna omfamnade varandra inför tv-kamerorna.

På Instagram har Soraya Lavasani lagt upp en härlig bild där hon pussar Peter Jihde på kinden, efter hans trevliga överraskning. 

”Idag blev det pusskalas i studion när kär vän och kollega överraskade oss i sändning!”, skriver Lavasani på Instagram.

Sorayas stöd till Jihde

Hon puffar också för anledningen till att Peter Jihde var på plats i TV4-huset – på torsdag är det nämligen världsdiabetesdagen, och Diabetesgalan hålls på TV3. Eftersom Peter Jihde är diabetiker, och brinner mycket för att sprida kunskap om den vanliga men farliga sjukdomen, gästade han därför ”Malou efter tio”.

”Roligt möte men viktigt ämne - på torsdag är det världsdiabetesdagen och Peter Jihde fortsätter upplysa oss om sjukdomen”, skriver Soraya Lavasani.

https://www.instagram.com/p/B4t_UcdhqK5/

Expressen har sökt Soraya Lavasani, som hänvisar till sin Instagram.

Peter Jihde inför ”Diabetesgalan” förra året:

Peter Jihde inför "Diabetesgalan"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.