Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Soraya Lavasanis besked – veckor före förlossningen

Soraya Lavasani är gravid med sitt andra barn.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Soraya Lavasani och kärleken Ralph Olsson är snart tvåbarnsföräldrar.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Soraya Lavasani visar upp sin gravidmage på Instagram.Foto: Instagram

Soraya Lavasani och maken Ralph Lavasani väntar sitt andra barn. 

Nu är det snart dags och hon visar hon upp magen på Instagram – med bilder som hyllas av flera kändiskvinnor.

”Vi längtar otroligt mycket efter vår nummer två och hoppas att allt ska gå bra i dessa virustider”, skriver Soraya Lavasani i ett sms till Expressen.

I höstas berättade ”Nyhetsmorgon”-programledaren att hon bar på 2020:s störta nyhet.

– Det blir en liten aprilbebis, sa hon då.

Nu är det snart april och för två veckor sedan gick Soraya Lavasani på föräldraledighet från ”Nyhetsmorgon”.

”En vemodig morgon... längtar efter vår bebis och att få vila och förbereda inför det som komma skall. Men ÅH vad jag kommer sakna alla mina fantastiska kolleger på Nyhetsmorgon och alla er tittare - ni är UNDERBARA!” skrev hon då på Instagram.

Hon vill hålla det exakta datumet för förlossningen hemligt, men bekräftar att det inte är långt kvar nu.

”Jag mår bra. Lite ont i ryggen och ganska tung och flåsig, men det är ju som det ska vara så här i slutet.” skriver Soraya Lavasani i ett sms till Expressen.

Känner sig trygg trots coronaviruset

Hon och Ralph Lavasani har sedan tidigare dottern Bianca, 2 och de ser fram emot att utöka familjen.

”Det känns verkligen helt fantastiskt och lite overkligt att vi snart ska bli fyra i familjen. Vi längtar otroligt mycket efter vår nummer två och hoppas att allt ska gå bra i dessa virustider.”

Coronaviruset är något som påverkar hela samhället just nu och även något som Soraya Lavasani tänker på. Hon säger dock att hon inte är orolig och att det är skönt att det är hennes andra förlossning.

”Känner mig trygg trots det osäkra läget. Vården och alla som jobbar inom den här i Sverige är otrolig, så jag har gott hopp om att min andra förlossning ska bli lika bra som min första” skriver hon.

 

Svårt att bestämma namn

Soraya Lavasani och Ralph Lavasani har inte helt kommit överens om namnet på sitt andra barn än. På Instagram gick hon ut och bad om tips. De vill att namnet ska passa ihop med Bianca och hon skrev att det är svårt att komma på namn till en flicka. Ralph Lavasani har dock ett förslag om barnet skulle vara en pojke.

– Framför allt tycker han att om vi får en pojke så ska han heta Ralph. Är inte det jättekonstigt? Men Ralphs pappa heter Ralph så för honom är inte det något konstigt, för mig är det här jättemärkligt, sa hon i en telefonintervju med ”Nyhetsmorgon” förra veckan.

På Instagram visar hon stolt upp magen, och hyllas av kändiskvinnor som Titti Schultz, Johanna Toftby och Rania Shemoun.

https://www.instagram.com/p/B99Tyk-hLS0/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.