Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Soraya Lavasanis ändring i livet med maken

Ur arkivet:
Soraya Lavasani i ”Nyhetsmorgon”.
Foto: TV4
Soraya Lavasani.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Soraya Lavasani och maken Ralph Lavasani.
Foto: EXPRESSEN

Soraya Lavasani ska byta ett liv mot ett annat. 

Nu står det klart att familjen lämnar söderort för en närliggande Stockholmsförort – för ett liv i villa.

– Det här har tagit upp den största delen av min och min mans tankeverksamhet sedan ett halvår, säger hon.

Soraya Lavasani, 40, kom för en tid sen tillbaka till ”Nyhetsmorgon” efter att ha varit mammaledig till sitt andra barn Winston. Tillsammans med Martin Järborg, 43, 

Maken Ralph Lavasani, 53, träffade hon genom en barndomsvän efter att hon hade varit singel i många år. Men för att vinna programledarens hjärta fick han kämpa.

– Jag tänkte att han hade varit gift tidigare, hade barn innan, var 14 år äldre, men visst kan vi dejta en gång. Han blev kär men jag hade väldigt svårt att ta emot det, svårt att släppa in honom men han gav inte upp, det fattar jag inte för han fick kämpa ett bra tag, har hon berättat för Hänt.

Tillslut gav Soraya Lavasani med sig och kärleken spirade.

– Han är den snällaste människa jag vet, omtänksam, får mig att känna mig trygg och älskar mig precis för den jag är. Vi har så himla kul tillsammans.

Soraya Lavasani: ”Vi kommer byta liv”

I september 2016 gifte de sig och i juni 2017 kom parets första barn – dottern Bianca. Och nu står nya utmaningar för dörren.

Familjen har nämligen köpt hus i en Stockholmsförort.

– Det känns jättejättekul. Vi har längtat efter att komma närmare naturen och få en trädgård och så där, säger hon.

– Vi kommer att byta liv såtillvida att vi går från lägenhet till villalivet och allt vad det innebär. Jag är själv uppvuxen ute på landet i en stor villa, så jag är sprungen ur det. Det känns väldigt fint att ha möjligheten att ge det till mina barn, möjligheten att bara få gå ut och njuta av naturen – och komma närmare naturen. Det har jag saknat.

Soraya Lavasani är uppvuxen i Järlåsa utanför Uppsala.

– Vår närmsta granne var en åker. Riktigt så mycket landet blir det inte nu, säger hon och skrattar.

Renoveringar på schemat

Men i stället för att bara flytta rakt in väntar en tid med renoveringar. När Expressen talar med henne är hon mitt uppe i att sätta de sista detaljerna med köket.

Men det är ingenting de gör själva.

– Jag och min man kompletterar varandra bra, men vi betalar rätt folk för att få rätt hjälp. Det känns väldigt skönt, säger hon.

Hur ser sommarplanerna ut?

– För första gången har vi inga planer. Vi kommer bara vara hemma och skrota och fixa i vårt hus. Jag ser så mycket framemot det. Det är något vi gör tillsammans jag och min man, det känns väldigt kul.

https://www.instagram.com/p/CeHugWGKzmj/?utm_source=ig_web_copy_link

Svåra kampen för att komma in i mammarollen: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.