Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sonja Aldén om tuffa tiden: "Vi fick missfall"

Sonja Aldén berättar nu att hon fick missfall efter sitt bröllop 2014. Foto: Sven Lindwall
"Vi, precis som väldigt många andra, blev gravida och sedan blev det ingen bebis", säger Sonja Aldén. Foto: Maria Hansson

Sonja Aldén och maken Jörgen väntade till efter bröllopet för att försöka skaffa ett till barn.

Nu berättar schlagerstjärnan i podcasten "Livshjulet" om den tuffa tiden.

– Vi, precis som väldigt många andra, blev gravida och sedan blev det ingen bebis. Vi fick missfall, säger hon i podcasten.

I januari blev artisten Sonja Aldén mamma för andra gången. Hon och maken Jörgen Aldén har sedan tidigare sonen Teddy, 4.

Schlagerstjärnan berättar i podcasten "Livshjulet" att paret ville vänta till efter bröllopet - som hölls 2014 - med att försöka skaffa barn igen.

– Jag mådde väldigt illa när jag var gravid. Jag tänkte att man kan få må bra, man behöver inte vara orolig att smutta på fel glas där det kan vara alkohol i. Vi sa att det vore kul att vänta till efter bröllopet, så det gjorde vi. Vi sa det, att det är välkommet när som helst efter bröllopet, säger Sonja Aldén i podcasten.

Sonja Aldén blev gravid efteråt - men fick missfall.

– Sedan tog det ett tag. Vi, precis som väldigt många andra, blev gravida och sedan blev det ingen bebis. Vi fick missfall, säger hon.

 

LÄS MER: Sonja Aldén mamma på nytt: "Underbar"

 

Sonja Aldén berättar om tacksamheten för barnet

 

I podcasten säger Sonja Aldén att hon är tacksam för när dottern Ninni kom till världen.

– Men sedan blev vi gravida, så kom hon. Då blir man ännu mer tacksam, säger hon i podcasten.

 

LÄS MER: Sonja Aldéns stora lycka - ska få barn

 

Sonja Aldén tävlade senast i Melodifestivalen 2012 med låten "I din himmel". Hon och maken Jörgen Aldén förlovade sig 2010 och flyttade ihop samma år. I juli 2014 bytte de ringar på Dalslands Gästgiveri, en bit utanför Åmål.

"Nu är vi man och hustru, min kärlek och jag! Det blev en helt magisk dag full av kärlek och fantastiska människor på en av Sveriges tveklöst vackraste platser", skrev artisten på sin Facebook då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.