Sonja Aldén har återigen blivit mamma – nu till en dotter, som ska heta Ninni. Foto: Granlund Pictures
Sonja Aldén har återigen blivit mamma – nu till en dotter, som ska heta Ninni. Foto: Granlund Pictures

Sonja Aldén mamma på nytt: "Underbar"

Publicerad

Artisten Sonja Aldén har blivit mamma för andra gången.

På tisdagen födde hon en dotter - som ska heta Ninni efter sin farmor.

Sedan tidigare har Aldén sonen Teddy, 4.

På onsdagen meddelade schlagerstjärnan Sonja Aldén i sociala medier att familjen hade drabbats av babylycka. Kvällen innan, på tisdagen, födde hon en flicka.

På både Facebook och Instagram skriver Aldén:

"Nu har julkulan äntligen kommit ut! Det var en helt underbar tjej som låg och ruvade där inne och hon såg dagens ljus i går kväll, den 5/1".

Hon försäkrade samtidigt att allting hade gått bra och att hela familjen - som förutom sångerskan består av maken Jörgen, 37 och sonen Teddy, 4 - var lycklig.

 

 

 

 

Kändisar gratulerade

Reaktionen lät inte vänta på sig. Hundratals följare tävlade om att gratulera sångerskan. Bland dem fanns flera kända ansikten som schlagerkollegan Sanna Nielsen, operasångaren Rickard Söderberg och författardrottningen Camilla Läckberg.

Sonja Aldéns fans i sociala medier blev inte tagna på sängen av beskedet. Redan i juli meddelade hon på Facebook att paret väntade sitt andra barn.

"I min kropp slår två hjärtan lite extra just nu... Det ena är mitt eget, det andra får jag snart lyssna på", skrev hon då.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag