Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sonens stora stöd efter Carolas tårar

Dansarens hårda ord om Let's dance efter Carolas avhopp
Carola och dansaren Tobias Karlsson fick hoppa av ”Let's dance” efter att artisten drabbats av utmattnignssyndrom.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
I ett inlägg på Instagram tackar nu Carola sin son Amadeus för allt stöd.
Foto: Instagram
Amadeus Sögaard i ”Carina Bergfeldt” i SVT.
Foto: SVT

Mitt under säsongen tvingades Carola Häggkvist hoppa av ”Let's dance”.

Artistens beslut kom efter att hon drabbats av utmattningssyndrom.

Nu tackar hon sonen Amadeus för allt stöd under den tuffa perioden:

”Skönt när man som förälder känner att han är stor nog att se sin mamma gråta och fråga om råd, både för kroppen och knoppen”, skriver Carola i ett inlägg på Instagram.

Carola, 54, var det kanske största namnet av alla i årets säsong av TV4-programmet ”Let's dance”. 

Men tiden i tävlingen, med intensivt träningsschema, flera skador och tillfälligt boende på hotell med dottern Zoe, blev till sist för mycket och Carola tvingades lämna programmet i förtid.

”Det är mycket som är på mitt hjärta just nu och egentligen har läkaren ordinerat total vila för mig de närmaste dagarna”, skrev hon på Instagram kort efter avhoppet.

Tackar Amadeus för stödet

Nu har artisten postat ett känslosamt inlägg där hon bland annat hyllar sonen Amadeus Söögard, 23, för hans stöd.

”Jag måste få säga att är det någon jag dragit styrka ifrån de tuffaste dagarna på min Lets Dance resa så var det från min son Amadeus som gav mig mest trygghet, vishet och styrka. Hur underbart är inte det?”, skriver hon.

Carola fortsätter:

”Hur underbart är inte det? Skönt när man som förälder känner att han är stor nog att se sin mamma gråta och fråga om råd, både för kroppen och knoppen. Han som spelat ett otal fotbollsmatcher, vet vad återhämtning innebär, is-bad, muskelvärk, knäskador mm”.

Carolas son Amadeus har hunnit bli 23 år.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

”Inte riktigt som det ska”

Hon skriver vidare om sin tacksamhet över hur sonens klokhet och ödmjukhet och berättar om sin glädje över att Amadeus nu har växt upp och till och med kan fungera som en vän:

”Han som gav mig lugn i hela kroppen genom vårt telefonsamtal vi hade förra lördagen innan jag gick in på sändningen i Lets Dance”.

Carola kommer också med en lägesuppdatering om sitt fysiska tillstånd:

”Kropp och själ mår lite bättre.. men jag rör mig långsamt o går ner för trappen med båda fötterna på varje steg medan jag håller mig i räcket.. ja då förstår du att nåt i mig inte riktigt är som det ska. Några värden från blodproverna är inte helt önskvärda heller enligt läkaren så det blir en lärorik resa att hämta sig ifrån”.

https://www.instagram.com/p/COS-85AhYAs/?utm_source=ig_web_copy_link
Keyyo ersätter Carola i ”Let's dance”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.