Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sonens insikt – om Paltrows vaginaljus

Så var Brilliant Minds andra dag – Kerrys hyllning och Paltrows båtbesök
Gwyneth Paltrows vaginadoftande ljus har gjort succé. Foto: DOMINIQUE MAITRE/WWD/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Nu finns det åter till försäljning. Foto: ABC 7 NEWS / STELLA PICTURES/STELLA/DDP/FERRARI DDP/FERRARI
När Paltrow gästade Jimmy Kimmel berättade hon om sonens gensans – och hur nu har ändrat sin inställning. Foto: ABC 7 NEWS / STELLA PICTURES/STELLA/DDP/FERRARI DDP/FERRARI
Gwyneth Paltrow menar att det finns ett feministiskt budskap bakom ljuset. Foto: ABC 7 NEWS / STELLA PICTURES/STELLA/DDP/FERRARI DDP/FERRARI
Det omtalade ljuset.Foto: Goop

Gwyneth Paltrow har gjort succé med sitt vaginadoftande ljus som hon säljer i sin onlineshop Goop.

Exempelvis ska Elton John ha köpt massvis av ljusen. 

Efter att snabbt ha sålt slut är ljuset till mångas glädje nu tillbaka i lagret igen, skriver Female First. 

47-åriga Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrows doftljus med namnet ”This Smells Like My Vagina” började som ett skämt, men när idén väl blev verklighet sålde produkten slut blixtsnabbt. 

Men när Paltrow gästade ”Jimmy Kimmel Live” kom hon med ett nytt besked: 

– Vi har mer nu.

”Iron man”-stjärnan har tidigare berättar hur idén om ljuset började som ett skämt då hon tillsammans med parfymskaparen Douglas Little luktade på en särskild testprodukt – som enligt Paltrow ”luktade som hennes vagina”.

Succén vara sedan snabbt ett faktum. Enligt Douglas Little är Elton John en av de som fastnat för ljusen.

– Han har köpt ett ton av dem. Alltså en massa. Verkligen en massa. Han är ett fan, har Douglas tidigare sagt.

Sonens vändning efter pinsamheten 

Men alla har inte varit lika sålda på varken den nya produkten eller andra produkter som återfinns på Paltrows onlineshop. 

För Jimmy Kimmel berättar hon hur hennes son Moses, 13, tidigare har känt en viss genans över vissa av produkterna på Goop. Utöver vaginaljuset finns exempelvis också vibratorer i onlineshoppen.

– Han kom till mig häromdagen och sa ”först tyckte jag det var väldigt pinsamt det fanns vibratorer på din sajt. Men nu tycker jag att det är en riktigt bra sak”, berättar Paltrow som säger att sonen nu insett hans mamma är en ”grym feministmamma”.

Gwyneth Paltrow menar också att tanken med det omtala doftljuset är att ”få bort skammen” kring kvinnors könsorgan.

– Kvinnor har fått lära sig att i en viss utsträckning alltid skämmas för sin kropp. Så att bara tända ett ljus som heter ”This Smells Like My Vagina” och ställa det på borde, är ett ganska punkigt ställningstagande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.