Sonen hittade Schyfferts privata bilder – Nours ilska

Oväntade upptäckten hos Henrik Schyffert – porrbilder
Henrik Schyffert.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Nour El Refai.
Foto: SVT

Nour El Refai fick en oväntad överraskning när sonen Sami rev fram gamla porrbilder ur en hög hemma hos Henrik Schyffert.

Genast ställde hon kärleken mot väggen – som nu förklarar missförståndet i parets gemensamma podcast ”Nours poddelipodd. Och Henrik”.

– Då fattar jag att du tror att jag har tagit de här bilderna. Men det är ju inte jag, säger Henrik Schyffert i podcasten.

Det var när Henrik Schyffert var på väg hem från filmfestivalen i Kiev som han fick ett irriterat sms från kärleken Nour El Refai, som hade stannat hemma i Stockholm med deras gemensamma son. Sonen hade då farit runt i hans lägenhet och rivit fram saker ur hyllorna, som bebisar gör – och Nour El Refai hade därmed gjort en oväntad upptäckt.

– Sami kryper omkring och river ut grejer, och då river ut vad som är en ganska stor fotohög. Ett av fotona är du och Eva Dahlgren när du är kanske 20 år. Men när jag ska plocka upp den så kommer det en fitta. En naken tjej som särar på benen och tar sig på fittan. Sen är de plötsligt två och sen tre som smeker varandra, och de är klädda som ”vi leker älvor ute i skogen”, säger Nour El Refai i podcasten ”Nours poddelipodd. Och Henrik”.

Hon hade då sms:at Schyffert irriterat över att bilderna var placerade så att sonen kunde hitta dem – och tyckte att han skulle hålla dem för sig själv. El Refai trodde nämligen att det var pojkvännen som hade tagit bilderna, när det i själva verket är bilder från inspelningen av den klassiska porrfilmen ”Fäbodjäntan” från 1978.

”Blev så lättad”

– Det är ljudtekniker som tagit de här bilderna, från den riktiga inspelningen, för vi tänkte skriva ett manus om storyn om hur den filmen blev till, säger Henrik Schyffert, och berättar att han och vännerna i Killinggänget var sugna på att göra en film om skapandet av porrfilmen.

Beskedet att det inte var Henrik Schyffert som tagit porrbilderna ute i naturen blev en lättnad för El Refai.

– Jag blev så lättad när jag förstod att det inte var du som hade tagit bilderna, för jag vet inte om jag kan vara ihop med den människan.

First Aid Kit-sångerskans förlovningslycka: ”Fick fria”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.