Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sonen fick rädda Pernillas ekonomi

Benjamin Wahlgren Ingrosso.
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Bianca Wahlgren, Benjamin Wahlgren och Pernilla Wahlgren.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Benjamin Wahlgren Ingrosso, 19 har tjänat egna pengar sedan barnsben. 

I podcasten ”Tankar med…” med Daniel Redgert” berättar han att han redan som 12-åring fick bidra till hushållskassan. 

Det på grund av mamma Pernilla Wahlgrens shoppingberoende. 

Pernilla Wahlgren har tidigare berättat om sitt shoppingberoende, bland annat i podden ”Wahlgren och Wistam”, som hon har tillsammans med Sofia Wistam. I tidigare intervjuer med Expressen har hon beskrivit att det handlat om ”pinsamt höga summor” och att det har lett till ekonomiska bekymmer. Bland annat köpte Pernilla Wahlgren ett hus innan hon sålt sitt tidigare boende, vilket ledde till en skatteskuld.

– Jag har shoppat alldeles för mycket. Det var ett substitut. Ett hål jag hade i mig, som jag fyllde med att tröstshoppa. Det har jag helt slutat med. Det var pinsamt hög summor. Jag skäms verkligen, sa Wahlgren då.  


LÄS MER: Pernilla Wahlgren hyllas för nya stilen 


Bidrog med pengar till mat

Barnen Oliver, Bianca och Benjamin har själva tjänat pengar sedan barnsben. Benjamin har uppträtt i diverse olika tv-program både ensam och med sin mamma. Han och Pernilla grundade klädmärket MarQy år 2012, han har medverkat i Let´s Dance och har för närvarande ett skivkontrakt med TEN music group. 


LÄS MER: Ingrossos möte med exet efter uppbrottet


I juni månad medverkade sonen Benjamin i poddcasten ”Tankar med…”. Där berättade han om Pernillas shoppingberoende, och hur han själv som 12-åring fick bidra till hushållskassan, bland annat genom att lägga pengar på mat. 

– Morsan var ju förut shopaholic, jag var för liten för att fatta vad som höll på med. För mig var det ju självklart att hon var ute och shoppade varje dag. Det var nog det som blev tillslut att det inte fanns några pengar kvar typ, säger Benjamin i podcasten och fortsätter: 

– Då var det tur att hennes barn hade jobb och pengar. Jag var tolv år och tjänade rätt bra med pengar, mer än vad jag gör i dag.

Under sommaren 2017 turnerar Benjamin Ingrosso och uppträder i ett flertal svenska städer. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.