Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sommerfeld har blivit mamma: "Så lyckliga"

Den nyfödda bebisen är Saras och Jonas andra barn ihop. Foto: Robert Eklund
Foto: Robert Eklund

Sara Sommerfeld har blivit mamma för andra gången.

I måndags födde hon en liten pojke på BB Sophia i Stockholm.

"Vi är jättelyckliga och tacksamma att han är frisk och att allt har gått så bra", skriver hon i ett sms.

Under lördagen publicerade Sara Sommerfeld, 37, en bild på sitt Instagramkonto där hon ligger med den lilla pojken på sitt bröst, med texten "Här är han".

 

 

Och det var alltså i måndags som Sara, sambon Jonas Unger och storasyster Lea, snart 2, fick sitt tillskott till familjen. Sonen föddes på BB Sophia i Stockholm.

"Vi är jättelyckliga och tacksamma att han är frisk och att allt har gått så bra. Och vi mår underbart i bebisbubblan", skriver hon i ett sms.

"Vi vill gärna uttrycka ett stort tack till den fantastiska personalen och det otroligt professionella och kärleksfulla omhändertagandet på BB Sophia" fortsätter hon.

 

LÄS MER: Hej Bebis! Möt Sara Sommerfeld.

 

Hon har tidigare publicerat bilder där hon gör yoga höggravid.

"Vecka 36 och fortfarande stark", skriver hon under bilden, som möttes av imponerade utrop på Facebook och Instagram. Hon har tidigare berättat hur mycket yogan betyder för henne.

– Yogan hjälper mig att landa i mig själv. Jag utför yoga varje morgon och det är ett sätt för mig att landa i nuet. Den lär mig att lyssna till min kropp, både fysiskt och emotionellt. Att ta den tiden för mig själv var jätteviktig, sa hon 2013 i en intervju med Hemmets Journal.

– Att komma dit jag är idag tog mig lång tid, det var en längre tids process som var svår. Men idag har jag en helt annan kärlek till mig själv, jag är verkligen glad och nöjd med livet, sa hon i samma intervju.

 

LÄS MER: Fick stipendier för verk om Förintelsen.

 

Hon och sambon Jonas träffades 2011 genom en gemensam bekant.

I januari fick Sara stipendium för sin dokumentärfilm "Min farmor och Förintelsen", om hennes farmor som överlevde Förintelsen efter flera år i koncentrationsläger. Dokumentären sänds på TV4 den 10 maj.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!