Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: TV4-programmet ställs in: ”Det går inte”

Det här är Sommarkrysset
Programledaren Gry Forssell.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
The Fooo-fans på Gröna Lund 2013.
Foto: ANNA BERGKVIST

Det blir inget ”Sommarkrysset” på Gröna Lund i sommar, uppger TV4.

Kanalen uppger samtidigt att man fortsatt planerar att genomföra ”Lotta på Liseberg”. 

”Det kändes astrist när jag fick veta att jag inte kommer spendera den här sommaren på Gröna Lund som jag ju gjort sedan 2006. Men det är TV4:s beslut”, skriver programledaren Gry Forssell i ett sms. 

TV4 bekräftar nu att det populära programmet ”Sommarkrysset” med Gry Forssell som programledare ställs in i sommar till följd av coronapandemin. Något som Aftonbladet var först med att rapportera om. 

– Tyvärr går det inte att få ihop Sommarkrysset i år. Men vi är glada att vi kommer genomföra Lotta på Liseberg, vilket vi kommer återkomma med mer information om. För de tittare som saknar musik från Gröna Lund bjuder vi på det nya programmet Late Night Concerts med artister som Molly Sandén, Benjamin Ingrosso och Felix Sandman, säger Tanja Tabrizian, presschef på TV4 och C More.

Har sänts sedan 2006

”Sommarkrysset” har sänts på TV4 varje sommar sedan 2006 och Gry Forssell har varit programledare alla säsonger utom en.

”Det kändes astrist när jag fick veta att jag inte kommer spendera den här sommaren på Gröna Lund som jag ju gjort sedan 2006. Men det är TV4:s beslut”

Nu väntar en lugnare sommar än väntat för Gry Forssell.

”Det som händer är att jag äntligen får några veckors sammanhängade ledigt med familjen och så fortsätter jag fokusera på mitt riktiga jobb som ju är Gry Forssell med Vänner som jag sänder varje morgon på Mix Megapol”, skriver hon i ett sms.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.