Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Soldoktorns” oväntade framtidsbesked med Lotta

Mikael Sandströms ord efter dejten med Lotta Engberg
Mikael ”Soldoktorn” Sandström har varit på dejt med Lotta Engberg.Foto: STINA STJERNKVIST
Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström har haft sin första dejt.Foto: TOMMY HOLL / IBL

Kärleksintresset mellan Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg växer sig starkare.

Efter en middagsdejt i Göteborg tror han att det kan bli något mellan dem i framtiden. 

– Om jag inte trodde det så vore jag en idiot, säger han. 

Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg har haft sin första dejt. Dejten ägde rum i Göteborg och de avnjöt en middag tillsammans. 

– Det var jättetrevligt. Hade förväntat mig det. Jag har pratat med henne flera gånger tidigare och det här var något som jag sett fram emot. Det hade vi nog båda, det tror jag säkert, säger han.

Lägligt nog har ”Soldoktorn” ett sommarställe utanför Tjörn där han alltid tillbringar somrarna och runt årstiden har han nära till Lotta Engberg. 

– Det har vi. Jag vet inte hur långt det är, men hon bor utanför nånstans. Nära, tror jag. Har inte koll på hennes adress riktigt.

”Soldoktorns” framtidsbesked

Efter dejten vet han inte riktigt vad som kommer hända. De har inget nytt datum inplanerat, men har pratat med varandra flitigt i telefon och . Han vill dock inte definiera relationen ytterligare, mer än att de har det trevligt tillsammans. 

– Vi pratar om alla möjliga ting, det är det som är så trevligt. Allt är otvunget och man hoppa från ämne till ämne. Vi kommer ju från väldigt olika världar: jag kommer från en sjukvårdsvärld och hon från en dansband- och kändisvärld. Vi är nog inte så olika som personer, men livet har format oss olika på grund av vår bakgrund, då möts man och det blir väldigt lätt att prata. 

Skulle det kunna bli ni i framtiden?

– Om jag inte trodde det så vore jag en idiot. Vid min ålder kan one night stands förvisso uppkomma, men det är inte vad jag söker. 

”Kärlek tror jag inte man kan stoppa”

”Soldoktorn” säger att man inte kan vara blasé om man ska bygga en relation. I stället handlar det om att våga satsa emotionellt. 

– Har man då gått på några stötar i livet är startsträckan längre på något sätt. Hur det än är så är det inte som tonårsförälskelsen när man var 17 år och gav fan i allt. Det har ju inte med henne att göra, utan med mig. Livet formar en och man agerar därefter, säger han och fortsätter:

– Jag tycker jättemycket om henne. Sen får jag se om jag kan tillåta mig själv att bli kär. Kärlek tror jag inte man kan stoppa, men det är en större sak än det vi har just nu. Vi får väl se. 

Expressen var i kontakt med Lotta Engberg efter ”Lotta på Liseberg” i måndags. Hon ville då inte prata om relationen med ”Soldoktorn”. 

– Det tar vi en annan dag, sa hon då. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.