Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Soldoktorn” klar för ”Let's dance” – trots proffsbakgrunden

Soldoktorns besvikelse – efter nya brännan
Foto: STINA STJERNKVIST
Foto: OLLE SPORRONG

Mikael ”Soldoktorn” Sandström är klar för ”Let's dance”, erfar Aftonbladet.

Tidningen uppger också att artisten Siw Malmkvist och influencern Alice Stenlöf är klara för tävlingen.

Expressen har tidigare rapporterat att TV4 planerar att ha med Andreas Lundstedt i det första samkönade dansparet i tv-programmets historia.

Vårens säsong av ”Let's dance” närmar sig med stormsteg, och även om TV4 än så länge håller tyst om vilka deltagare som kommer vara med och tävla i dansprogrammet, så avslöjas namn efter namn.

Expressen har tidigare rapporterat att TV4 planerar att ha ett samkönat danspar i årets tävling – Alcazar-artisten Andreas Lundstedt ska enligt uppgift dansa tillsammans med Tobias Bader.

TV4 avslöjar deltagarna

Nu kommer Aftonbladet med uppgifter om två nya deltagare i programmet. Enligt tidningen kommer TV4:s läkare Mikael ”Soldoktorn” Sandström – som har en bakgrund som rock'n'roll-dansare – vara med och tävla i programmet, tillsammans med artisten Siw Malmkvist och influencern Alice Stenlöf.

De kommande veckorna kommer TV4 börja avslöja vilka som ska vara med och tävla om den berömda glasskon. De kommer presenteras i program som ”Nyhetsmorgon” och ”Efter fem”.

Soldoktorns fräcka herpeskupp – lurade ”Nyhetsmorgons” tittare:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.