Soldoktorn om kärleks- vändningen med tv-profilen

Mikael ”Soldoktorn” Sandström berättar om kärleken.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Mikael Sandström och Camilla Eggenberger medverkade i samma säsong av ”Expedition: Robinson” 2003.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Mikael Sandström är för många känd från sin medverkan i ”Nyhetsmorgon”.
Foto: NYHETSMORGON / TV4

Ett par månader efter den romantiska helgen i Paris väljer nu Mikael ”Soldoktorn” Sandström att berätta att han och Camilla Eggenberger inte längre är ett par.

Sandström avslöjar också hur relationen ser ut i dag.

– Vi är mycket goda vänner. Det tror jag att hon tycker också, säger Mikael Sandström.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 62, berättade i mars att han gett sig in i dejtingvärlden och stött på en gammal bekant. Nämligen ”Expedition: Robinson”-profilen och fastighetsmäklaren Camilla Eggenberger, 52, som Sandström träffade under sin medverkan i programmet 2003. Paret ska enligt ”Soldoktorn” ha spenderat en romantisk weekend ihop i Paris. Men nu avslöjar Mikael Sandström att det inte blivit någon kärlek.

– Hon är en fantastisk kvinna och en jättebra person men nej vi är inte tillsammans, förklarar Mikael Sandström.

Spenderade en helg i Paris

Tv-profilen berättade då att han och Camilla Eggenberger inte hållit kontakt under de 16 åren som gått sedan inspelningen av äventyrsprogrammet men att kontakten återuppstått under de senaste månaderna. Han ville då inte kalla det för att paret dejtade, utan menade att det skulle vara indiskret av honom att gå händelserna i förväg. Resan till Paris som han gjorde med Eggenberger beskrev han dock som väldigt trevlig.

– Om vi dejtar? Ja... Jag funderar själv, men vi hade väldigt trevligt i Paris. Men vi har inget mer planerat än så, jag vill inte gå händelserna i förväg. Det vore indiskret av mig för hennes del, sa Mikael Sandström då till Aftonbladet.

Soldoktorn: ”Vi är mycket goda vänner”

Ett par månader senare förklarar han nu att de två är goda vänner, men att det inte är någon kärlek emellan dem.

– Men vi känner varandra och vi är mycket goda vänner. Det tror jag att hon tycker också, säger Mikael Sandström om relationen till Camilla.

Kärlek är något som Mikael Sandström kryptiskt säger att han letar efter men vill inte avslöja om det finns någon speciell i tankarna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.