Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Soldoktorn i ny bränna efter kärleksresan med Lotta

Soldoktorn var tillbaka i Nyhetsmorgon med en färsk solbränna.Foto: TV4.
Doktor Mikael Sandström.Foto: TV4.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström är tillbaka i tv-rutan efter sin härliga solsemester med kärleken Lotta Engberg – och som vanligt kommer han hem med en ordentlig bränna.

I tisdagens ”Nyhetsmorgon” visade Sandström upp sitt brunbrända ansikte, när han diskuterade hudsjukdomar.

”25 grader och svag bris”, meddelade ”Soldoktorn” från semestern på Instagram.

Han kallas inte ”Soldoktorn” för inget.

När TV4-läkaren Mikael Sandström dök upp i ”Nyhetsmorgon” på tisdagsförmiddagen, för första gången efter sin kärlekssemester utomlands med Lotta Engberg, så var det med en ny bränna.

Sandström har tidigare väckt uppmärksamhet för att han efter sina årliga vintersemestrar kommit tillbaka till studion brunare för varje år, och i år är inget undantag.

Men i år passade Mikael ”Soldoktorn” Sandström på att skaffa sig även en höstbränna. När han och Lotta Engberg var i väg på sin härliga kärleksresa i Spanienrapporterade Mikael Sandström att det var ”25 grader och svag bris” till en video på Instagram.

Soldoktorns prov med Lotta på resan

Inför resan med Lotta Engberg berättade ”Soldoktorn” att han såg Spanien-resan som ett sätt att känna relationen på pulsen för framtiden, då han inte tror på distansförhållanden.

– Men man måste ju mötas och träffas och känna av lite innan. Därav blir det en liten resa så man kan känna av pulsen, eller vad man nu känner på. Jag är ju så van vid att känna på pulsen, men jag kollar väl inte hennes puls på det sättet, sa han inför resan med Lotta Engberg.

”Soldoktorn” är också hoppfull för framtiden, och tror att de kan komma att bo ihop inom två år.

– Jag tror inte på distansförhållanden, men man måste ju börja nånstans. Vi får nog börja med det som förenar oss i stället för att börja leta problem. Nu är allt så konstigt också, men om vi är tillsammans om två år så tror jag vi bor ihop, har han sagt.

 

LÄS MER: Soldoktorns framtidsplan med Lotta Engberg

 

Även en läkare kan bli sjuk:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.