Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sökte hjälp – efter kärlekskrisen

Lina Hedlund och Nassim al Fakir Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Lina Hedlund tävlade med bidraget ”Victorious” i Melodifestivalens final Foto: OLLE SPORRONG
Lina Hedlund Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Lina Hedlund Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Lina Hedlund Foto: OLLE SPORRONG

Under sina tio år tillsammans har Lina Hedlund och Nassim al Fakir gått igenom med- och motgångar.

Nu berättar Melodifestivalen-artisten att de drabbades av en kärlekskris efter att ha blivit föräldrar – och gick i parterapi.

– Vi lärde oss att sluta kriga, säger Lina Hedlund i Amelia.

Melodifestivalen-artisten Lina Hedlund, 40, drabbades av komplikationer efter ett missfall för åtta år sedan – och var nära att dö.

Lina Hedlund har tidigare berättat om den dramatiska händelsen då hon kollapsade innan ett scenframträdande. Artisten fördes akut till sjukhus och opererades.

– Jag började blöda så enormt mycket. Man fick öppna min buk för man fick inte stopp på blödningen. De fick sätta in åtta liter blod, har hon sagt.

I tidningen Amelia berättar Lina Hedlund att hon och hennes partner sedan tio år, programledaren Nassim al Fakir, 41, gick i parterapi efter händelsen. Terapin hjälpte paret att prata och läka tillsammans. 

– Efter missfallet gick vi i parterapi. Om vi inte gjort det tror jag inte att vi hållit ihop. Vi bar på varsin sorg. Jag sörjde mitt förlorade barn och var livrädd för att inte kunna få barn i framtiden. Nassim hade dåligt samvete för att han gjort mig gravid, vilket ju ledde till att jag nästan dog. Vi gick där och led båda två, säger hon. 

Sökte hjälp – efter kärlekskrisen

2012 fick Lina Hedlund och Nassim al Fakir en efterlängtad son – men då dök nya utmaningar upp. Än en gång valde paret att söka hjälp.

– Det var en riktig kärlekskris, vi bråkade om småsaker, ingenting var roligt. Då gick vi i terapi igen. Där lärde vi oss att sluta kriga och börja kommunicera, säger Lina Hedlund och fortsätter:

– Jag är stolt över oss, över att vi gjorde jobbet. Det kostade en massa tid och pengar. Men vi har barn, det var vår skyldighet att gå i terapi och försöka utvecklas tillsammans. Alla par skulle nog må bra av att gå i terapi ibland. 

I dag har familjen utökats med ännu en son på 2,5 år.

Pusskalas efter Melodifestivalen mellan Nassim al Fakir och Lina Hedlund Foto: OLLE SPORRONG

 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!