Söker deltagare till svensk nakensåpa

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Nu planeras en ny svensk dokusåpa där deltagarna dejtar – i bara födelseskruden.
Produktionsbolaget Eyeworks jagar nu "härliga och oblyga" personer till showen.
Enligt mejlet filmas varje deltagare under en vecka på en paradisö i Stilla havet och man söker "härliga och oblyga personer".

Nakentrenden sveper över tv-världen.

Nu planeras en ny svensk dokusåpa där deltagarna dejtar – i bara födelseskruden.

Produktionsbolaget Eyeworks jagar nu ”härliga och oblyga” personer till showen.

Vad händer i mötet mellan människor om man inte har några kläder på sig? Snart kan du få svaret, eftersom ett program med svenska deltagare som dejtar nakna planeras.

I ett mejl som Expressen tagit del av jagar produktionsbolaget Eyeworks deltagare till en kommande realityserie där deltagarna söker kärleken genom att dejta helt nakna.

Enligt mejlet filmas varje deltagare under en vecka på en paradisö i Stilla havet och man söker ”härliga och oblyga personer".

– Vi söker ständigt deltagare till olika produktioner. I detta läge har jag tyvärr ingen möjlighet att kommentera, skriver Johan Idering, vd för Eyeworks, i ett mejl.

Enligt uppgift till Expressen heter formatet ”Adam & Eva”, och bygger på nederländska ”Adam zkt Eva”, som betyder ungefär Adam söker Eva.

TV3 nobbar

Showens tvist kommer halvvägs igenom. Då introduceras en ny nakenkandidat som ska försöka vinna över deltagarens kärlek.

Max Lagerbäck är presschef på MTG TV, som innefattar bland andra TV3, TV6 och TV10. Han berättar att kanalerna nobbar programmet.

– Vi har i dag inga planer på att producera detta program, säger han.

Inte heller Kanal 5 har lagt någon beställning.

– Det finns i dagsläget inga planer att visa programmet. Det låter som det påminner lite om populära ”Naked & Afraid” som vi visade i Discovery Channel förra hösten – men där ligger fokus helt på överlevnad i naturen, säger Dan Panas, presschef på SBS Discovery TV.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.