Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sofias partyfilm från turkisk tv

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Foto: Youtube

Efter "Paradise hotel" syntes prinsessan Sofia ute i vimlet.

Nu har en film från prinsens makas ungdomsår publicerats av Stoppa Pressarna - filmen är tagen från turkisk tv.

– Sofia, jag tycker du är vackrast, säger den turkiska reportern till Sofia.

Att prinsessan Sofia, 32, är en kvinna av folket och har ett förflutet som "Paradise hotel"-deltagare känner alla till.

En film som Stoppa Pressarna har publicerat visar Sofia innan hon blev Sveriges prinsessa.

Där intervjuas hon i turkisk tv när hon festar med sina vänner under något av åren innan hon träffade kärleken prins Carl Philip.

Prinsessan Sofia, som då var Sofia Hellqvist, är glad och brunbränd, och tittar rakt in i kameran när hon svarar på frågorna från reportern.

Kamerateamet har fastnat för Sofia Hellqvist och hennes vän Camilla Sundman och frågar vad de heter. 

Foto: Youtube

Han påpekar också att Camilla är blond, och drar i hennes hår. Sedan vänder han sitt fokus till festande Sofia Hellqvist, och ger henne komplimanger.

– Sofia, jag tycker du är vackrast, säger tv-mannen till Sofia Hellqvist i klippet från turkisk tv, och glada Sofia får en ros av reportern, och ler mot kameran.

Prinsessan Sofia har tidigare sagt att hon inte ångrar tiden när hon var singel, men att hon har gått vidare.

– För mig är det tio år sedan. Jag har gått vidare i livet. Jag ångrar ingenting, sa hon till SVT.

Sofias systrars stora förvandling

Även Sofias systrar har gjort en lång resa.

Idag är prinsessan Sofias två systrar – Lina Frejd, 35, och Sara Hellqvist, 28 – självskrivna på kändisfester och vid kungliga tillställningar.

Men vägen dit har varit lång.

 

LÄS MER: Sofias systrars stora förvandling

 

Allt började 2010 när det kom ut till allmänheten att Sofia Hellqvist, nu prinsessan Sofia, hade en kärleksrelation med prins Carl Philip. Sofias systrar blev genast offentliga personer och deras privatliv synades.

Tuffare blev det under våren och sommaren 2016 när Sofias lillasyster Sara bröt förlovningen med sin fästman. Då hade paret funnits vid Sofias sida vid flera viktiga tillfällen – bland annat vid lysningen för prinsparet. När bröllopet mellan Carl Philip och Sofia skedde hade fästmannen hedersplats på den officiella bröllopsfotograferingen.

Men nu har de båda syskonen en självklar plats i Stockholms kändisvimmel, något som Stoppa Pressarna uppmärksammat. Senast när Camilla Läckberg hade releasefest för nya boken "Häxan".

De dyker ofta upp tillsammans på mingel och kändisfester. Prinsessan Sofia har inte setts på röda mattan med systrarna eftersom de försöker hålla släktskap och familjeangelägenheter borta från offentligheten. Men de har en väldigt god relation och umgås ofta privat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.