Sofia Hellqvist vill få dig att yoga med stil

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Sofia Hellqvist - entreprenör som bland annat satsar på träningskläder med yogafokus.
Foto: Suvad Mrkonjic
Yogabyxa och topp från Drop of Mindfulness, 499 kronor resp 299 kronor.
Träningstights och topp/behå i ljusgult, 599 resp 299 kronor, Drop of Mindfulness. Finns i butik nu hos bland andra Stadium, NK, Ellos, Sportamore.se och Nelly.se.
Superskön tränings/yogatopp med inbyggd behå i merinoull från Icebreaker, 899 kronor.
Foto: Richard Ban
Hotpants i merinoull från icebreaker, 359 kronor.
Foto: Richard Ban
Träna yoga i tuffa kläder som känns sköna på kroppen. Linne/topp från Casall, 499 kronor.
Casall city light 3/4 tights, 599 kronor.
Favorit! Minst lika viktigt som ditt träningsplagg är det du bär efter passet. Satsa på en varm skön hoodie som är lätt att dra på sig och gör att du inte stelnar till när du avslutat din träning.Luvtröja i 100 procent cashmere från Soft Goat, 1595 kronor. softgoat.com
Foto: Christine Knutsson
Avrunda träningspasset med sköna produkter för din hud. Biodefense Antioxidant day cream är en dagkräm från Estelle&Thilds nya serie. Näring till ditt ansikte, 379 kronor.
Huden kring ögonen behöver också lite extra kärlek när trötthessymptomen träder in på hösten. Antioxidant Eye Cream från Estelle&Thild, 249 kronor.
Packa dina (tränings)kläder i en snygg nyhet. Sandqvist har i samarbete med Aplace gjort serien Blueprint. Fyra väskor i ripstopmaterial ingår i kollektionen - stor och liten ryggsäck, en totebag och en weekendbag.Neil, liten ryggsäck från Sandqvists Lightweight Series, 799 kronor.
Sally tote bag, 599 kronor.
1 / 13

Sofia Hellqvist har många järn i elden.

Hennes välgörenhetsarbetet med Project Playground är ett.

Planering av stundande bröllop med prins Carl Philip ett annat.

Och dessutom är hon del av ett träningsvarumärke som nu lanserar ny kollektion.

Sofia Hellqvist och prins Carl Philip förlovande sig i juni och med största sannolikhet är paret nu i full färd med att planera sitt bröllop.

Men Sofia har också tid över till annat.

Tillsammans med Carolina Pihl har Sofia byggt varumärket Drop of Mindfulness som satsar på träningskläder för bland annat de som gillar att stärka sin kropp med yoga.

SS15-kollektionen innehåller en mängd träningstoppar och behåar, shorts, tajts med hälla, tajts i 3/4-längd, värmande västar och lättviktsjackor. Den röda tråden i Drop of Mindfulness filosofi är enligt ett pressmeddelande att man ska leva i nuet, ge inspiration till att vara aktiv.

Kollektionen ska ha inspirerats av den pulserande storstaden New York och färgerna från storstadsdjungeln återkommer i flera av plaggen.

Den som testat yoga veta att a och o under träningen är mjuka, följsamma kläder som inte sitter åt för hårt och som tillåter kroppen att andas.

Här är smakprov på några sådanan plagg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.