Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sofi Fahrmans nya kärlek – efter uppbrottet från miljardären

Foto: /IBL / /IBL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND

Efter separationen från miljardären Nick Zijlstra har Sofi Fahrman nu hittat kärleken på nytt.

I sin podcast "Trettio plus trevar" avslöjar profilen att hon är kär i en ny man.

– Jag hade ju tänk berätta att jag är kär, man vill bara skrika ut att man är kär och lycklig men hur fan gör man det här, säger Sofi Fahrman i podcasten.

Det var under förra året som modeprofilen Sofi Fahrman, 38, separerade från miljardären Nick Zijlstra, som hon också har en dotter tillsammans med.

Fahrman, som då bodde med miljardären i Schweiz flyttade hem igen med dottern.

Nu har modeprofilen hittat kärleken på nytt igen.

 

LÄS MER: Han är nya mannen i Sofi Fahrmans liv 

 

I sin podcast "Trettio plus trevar" avslöjar Sofi Fahrman att hon återigen är kär - den här gången i en Filip.

Ville respektera de inblandade

Det har varit svårt för henne att berätta om den nya pojkvännen, då hon velat respektera alla inblandade, men nu tar hon bladet från munnen.

– Jag hade ju tänk berätta att jag är kär, man vill bara skrika ut att man är kär och lycklig men hur fan gör man det här? Det är så många inblandade som man vill respektera och man vill inte säga för mycket men om jag skulle hålla upp en skylt vore det ”To me, you are perfect” till en person och, Filip heter han, säger Sofi Fahrman i podcasten, och drar en parallell med filmen "Love, Actually".

 "Jag var oförberedd"

Hon berättar också hur hon och Filip träffades - och konstaterar att hon från början kände att det var något speciellt emellan dem.

– Jag var oförberedd och så träffades vi i ett möte och sedan tog det så lång tid innan det blev vi, men det var något där och då som jag inte kunde sätta fingret på, fortsätter hon i podcasten.

 

LÄS MER: Fahrmans skräckförlossning – fick berusad sjuksköterska 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.