Modejournalisten berättar om uppbrottet i podden ”Trettio plus trevar”. Foto: Maja Suslin/Tt / TT NYHETSBYRÅNModejournalisten berättar om uppbrottet i podden ”Trettio plus trevar”. Foto: Maja Suslin/Tt / TT NYHETSBYRÅN
Modejournalisten berättar om uppbrottet i podden ”Trettio plus trevar”. Foto: Maja Suslin/Tt / TT NYHETSBYRÅN
Sofi Fahrman separerar från fästmannen Nick Zijlstra. Foto: ExpressenSofi Fahrman separerar från fästmannen Nick Zijlstra. Foto: Expressen
Sofi Fahrman separerar från fästmannen Nick Zijlstra. Foto: Expressen

Sofi Fahrman separerar från fästmannen

Publicerad

Sofi Fahrman separerar från miljardärfästmannen Nick Zijlstra.

Modejournalisten har dottern Lily, 3, med Zijlstar och kommer nu att pendla mellan Sverige och Schweiz.

– Det är ett tufft och tråkigt beslut för alla inblandade, säger hon.

Modejournalisten Sofi Fahrman, 37, separerar från holländske fästmannen Nick Zijlstra, 43.

Fahrman berättar om det svåra beslutet att gå skilda vägar i podcasten ”Trettio plus trevar”, och poängterar att 2016 har varit ett svårt år för henne.

I podcasten berättar modeprofilen om valet att separera från sin man. Beslutet kom från att hon tyckte att de var för olika varandra, något som gjorde att hon tvingades kompromissa mer än hon velat.

– Jag har känt att jag har levt med någon som är väldigt olik mig och det betyder att man får kompromissa mer än vad man behöver göra om allt bara känns så himla rätt, berättar hon i podcasten.

 

LÄS MER: Sofi Fahrman: "Jag var förföljd av en stalker"

 

Sofi Fahrman separerar från fästmannen

 

Miljardären Nick Zijlstra arbetar inom finans, med fokus på fastigheter, och paret har delat sin tid mellan Stockholm och Verbier i Schweiz.

Det var under förra året som hon tog beslutet att separera från miljardären Nick Zijlstra, som hon också har dottern Lily tillsammans med.

– Mitt 2016 har lett upp till ett beslut att separera helt enkelt. Det har varit jäkligt tufft eftersom det är pappan till Lily och att inte få ihop det med ens barns pappa är tufft.

Paret har varit tillsammans under många år och förlovade sig redan 2011. Trots det hann de aldrig gifta sig innan de valde att separera.

Åker ner till Schweiz

I maj 2013 fick Fahrman och Zijlstra dottern Lily tillsammans, som är 3,5 år gammal. Sofi Fahrman kommer nu att pendla mellan Schweiz och Sverige under en period.

– Jag kommer fortsätta att pendla ett tag till och åker ner till Schweiz om ett par veckor igen. Eftersom vi är fler inblandade så vill jag inte gå in närmare på det än så, säger hon.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag