Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sofi Fahrman separerar från fästmannen

Modejournalisten berättar om uppbrottet i podden ”Trettio plus trevar”. Foto: Maja Suslin/Tt / TT NYHETSBYRÅN
Sofi Fahrman separerar från fästmannen Nick Zijlstra. Foto: Expressen

Sofi Fahrman separerar från miljardärfästmannen Nick Zijlstra.

Modejournalisten har dottern Lily, 3, med Zijlstar och kommer nu att pendla mellan Sverige och Schweiz.

– Det är ett tufft och tråkigt beslut för alla inblandade, säger hon.

Modejournalisten Sofi Fahrman, 37, separerar från holländske fästmannen Nick Zijlstra, 43.

Fahrman berättar om det svåra beslutet att gå skilda vägar i podcasten ”Trettio plus trevar”, och poängterar att 2016 har varit ett svårt år för henne.

I podcasten berättar modeprofilen om valet att separera från sin man. Beslutet kom från att hon tyckte att de var för olika varandra, något som gjorde att hon tvingades kompromissa mer än hon velat.

– Jag har känt att jag har levt med någon som är väldigt olik mig och det betyder att man får kompromissa mer än vad man behöver göra om allt bara känns så himla rätt, berättar hon i podcasten.

 

LÄS MER: Sofi Fahrman: "Jag var förföljd av en stalker"

 

Sofi Fahrman separerar från fästmannen

 

Miljardären Nick Zijlstra arbetar inom finans, med fokus på fastigheter, och paret har delat sin tid mellan Stockholm och Verbier i Schweiz.

Det var under förra året som hon tog beslutet att separera från miljardären Nick Zijlstra, som hon också har dottern Lily tillsammans med.

– Mitt 2016 har lett upp till ett beslut att separera helt enkelt. Det har varit jäkligt tufft eftersom det är pappan till Lily och att inte få ihop det med ens barns pappa är tufft.

Paret har varit tillsammans under många år och förlovade sig redan 2011. Trots det hann de aldrig gifta sig innan de valde att separera.

Åker ner till Schweiz

I maj 2013 fick Fahrman och Zijlstra dottern Lily tillsammans, som är 3,5 år gammal. Sofi Fahrman kommer nu att pendla mellan Schweiz och Sverige under en period.

– Jag kommer fortsätta att pendla ett tag till och åker ner till Schweiz om ett par veckor igen. Eftersom vi är fler inblandade så vill jag inte gå in närmare på det än så, säger hon.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!