Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Snyggfångens kärleks- mys med arvtagerskan

Foto: / AP STOCKTON POLICE DEPARTMENT
Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Han fick namnet "världens snyggaste brottsling" efter att polisens bild på honom blev viral.

I dag äger Jeremy Meeks bilar för miljoner – och har nu fångats på bild när han hånglar med miljardären Sir Philip Greens dotter Chloe på en lyxjakt i Medelhavet. 

Jeremy Meeks historia lämnar ingen oberörd. Den 33-årige amerikanen blev världsberömd efter han blivit gripen och fängslad för bland annat vapenbrott 2014. Polisens bild på honom blev snabbt viral – och när han kom ut ur fängelset väntade modellkontrakt och ett liv i glamour.

Tack vare sitt välskapta yttre har Meeks nu lämnat gängkriminaliteten i Kalifornien bakom sig – och det med råge. Nu rapporterar nämligen brittiska The Sun att han har setts vara intim med miljardarvtagerskan Chloe Green på en lyxjakt utanför Bodrum, Turkiet.

 

LÄS MER: Snygga brottslingens lyxliv – efter fängelset 

https://www.instagram.com/p/BV43EYalh-K/?taken-by=jmeeksofficial

Jeremy Meeks redan gift

En källa till den brittiska tidningen uppger att Chloes pappa, den brittiska affärsmannen och miljardären Sir Philip Green, riskerar att bli sur när han får se bilderna på sin dotters förehavanden på Medelhavet:

– Sir Philip är väldigt beskyddande och kommer förmodligen bli orolig över att hans dotter umgås med en före detta gangster, säger källan till The Sun.

Chloe Green verkar dock inte bry sig allt för mycket – för mindre än ett dygn sedan laddade hon upp den här bilden på Instagram:

https://www.instagram.com/p/BWBiasmnTtg/?taken-by=chloegreen5

LÄS MER: ”Snyggfången” tvingas lämna landet: "Ledsen"

Samma källa uttrycker också oro över att Jeremy Meeks åtta år långa äktenskap med Melissa Meeks – en kvinna han även har två barn med – nu riskerar att få sig en ordentlig törn.

https://www.instagram.com/p/BV5MC5DHi1b/?taken-by=chloegreen5

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.