Rörlighet. Linne i trikå med fyrvägsstretch som ger full rörelsefrihet. Tvättas i 40 grader. Från Kari Traa, 299 kronor, ellos.se.Rörlighet. Linne i trikå med fyrvägsstretch som ger full rörelsefrihet. Tvättas i 40 grader. Från Kari Traa, 299 kronor, ellos.se.
Rörlighet.
Linne i trikå med fyrvägsstretch som ger full rörelsefrihet. Tvättas i 40 grader. Från Kari Traa, 299 kronor, ellos.se.
Forma. Träningskläder som formar kroppen har aldrig varit mer populära! Shape Lydia Capri från Röhnisch har hög midja som formar och ger stöd för ryggen. 649 kronor, rohnisch.com.Forma. Träningskläder som formar kroppen har aldrig varit mer populära! Shape Lydia Capri från Röhnisch har hög midja som formar och ger stöd för ryggen. 649 kronor, rohnisch.com.
Forma.
Träningskläder som formar kroppen har aldrig varit mer populära! Shape Lydia Capri från Röhnisch har hög midja som formar och ger stöd för ryggen. 649 kronor, rohnisch.com.
Stabila. Förstärkta kompressionsstrumpor som skyddar lite extra när du springer. Graderad kompression som stabiliserar vadmuskeln. Från Gococo, 350 kronor, gococo.se.Stabila. Förstärkta kompressionsstrumpor som skyddar lite extra när du springer. Graderad kompression som stabiliserar vadmuskeln. Från Gococo, 350 kronor, gococo.se.
Stabila.
Förstärkta kompressionsstrumpor som skyddar lite extra när du springer. Graderad kompression som stabiliserar vadmuskeln. Från Gococo, 350 kronor, gococo.se.
Solskydd. Dessa tights är snabbtorkande och har en ventilerande zon för extra andningsförmånga. Skyddar också från sol med 50+ UV-skydd. Släta sömmar ökar komforten. Tiger tight från Ascis, 499 kronor, teamsportia.se.Solskydd. Dessa tights är snabbtorkande och har en ventilerande zon för extra andningsförmånga. Skyddar också från sol med 50+ UV-skydd. Släta sömmar ökar komforten. Tiger tight från Ascis, 499 kronor, teamsportia.se.
Solskydd.
Dessa tights är snabbtorkande och har en ventilerande zon för extra andningsförmånga. Skyddar också från sol med 50+ UV-skydd. Släta sömmar ökar komforten. Tiger tight från Ascis, 499 kronor, teamsportia.se.
Två i en. Innerbyxa i kompressionsmaterial ger stöd och komfort, flata sömmar minskar risken för skav. Nike Icon Woven 2-in-1 shorts, 299 kronor, intersport.se.Två i en. Innerbyxa i kompressionsmaterial ger stöd och komfort, flata sömmar minskar risken för skav. Nike Icon Woven 2-in-1 shorts, 299 kronor, intersport.se.
Två i en.
Innerbyxa i kompressionsmaterial ger stöd och komfort, flata sömmar minskar risken för skav. Nike Icon Woven 2-in-1 shorts, 299 kronor, intersport.se.
Tajt. Kompression på överkroppen med denna tröja från MXDC Sport. En blandning av nylon och spandex ger extra bra passform. 699 kronor, nlyman.com.Tajt. Kompression på överkroppen med denna tröja från MXDC Sport. En blandning av nylon och spandex ger extra bra passform. 699 kronor, nlyman.com.
Tajt.
Kompression på överkroppen med denna tröja från MXDC Sport. En blandning av nylon och spandex ger extra bra passform. 699 kronor, nlyman.com.
Kompression. För vad och kring fotled, denna strumpa från 2XU har ventilationspaneler och extra vaddering under tårna, hälen och trampdynan. 599 kronor, addnature.se.Kompression. För vad och kring fotled, denna strumpa från 2XU har ventilationspaneler och extra vaddering under tårna, hälen och trampdynan. 599 kronor, addnature.se.
Kompression.
För vad och kring fotled, denna strumpa från 2XU har ventilationspaneler och extra vaddering under tårna, hälen och trampdynan. 599 kronor, addnature.se.
Cirkulation. Överdrag för vaderna som ökar blodcirkulationen, kan användas före, under och efter träning för bättre återhämtning. Tvättas i 30 grader utan blekmedel och ingen centrifugering. Från 2XU, 550 kronor, loplabbet.se.Cirkulation. Överdrag för vaderna som ökar blodcirkulationen, kan användas före, under och efter träning för bättre återhämtning. Tvättas i 30 grader utan blekmedel och ingen centrifugering. Från 2XU, 550 kronor, loplabbet.se.
Cirkulation.
Överdrag för vaderna som ökar blodcirkulationen, kan användas före, under och efter träning för bättre återhämtning. Tvättas i 30 grader utan blekmedel och ingen centrifugering. Från 2XU, 550 kronor, loplabbet.se.

Snygga träningsplagg med smarta funktioner

Publicerad

Snabbare återhämtning, inga skavsår och inbyggt solskydd.

Funktionella träningskläder lovar förbättra din löpning på många sätt.

Vi tipsar om 8 spännande funktionsplagg.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag