KATE MIDDLETON Sportigt snyggt. Prins Williams hustru Kate Middleton, 30, var chic i skarf när hon träffade hockeylaget GB i London. Prinsgemålen verkar klä i allt!KATE MIDDLETON Sportigt snyggt. Prins Williams hustru Kate Middleton, 30, var chic i skarf när hon träffade hockeylaget GB i London. Prinsgemålen verkar klä i allt!
KATE MIDDLETON
Sportigt snyggt. Prins Williams hustru Kate Middleton, 30, var chic i skarf när hon träffade hockeylaget GB i London. Prinsgemålen verkar klä i allt!
SNO STILEN! Dubbelknäppt marinblå kavaj med gukdknappar, 399 kronor, H&M.SNO STILEN! Dubbelknäppt marinblå kavaj med gukdknappar, 399 kronor, H&M.
SNO STILEN!
Dubbelknäppt marinblå kavaj med gukdknappar, 399 kronor, H&M.
ALI COBRIN Moderiktig. Skådespelerskan Ali Cobrin, 22, var helt rätt i marinblått och transparent kjol på premiären av "American reunion" i Hollywood, Kalifornien.ALI COBRIN Moderiktig. Skådespelerskan Ali Cobrin, 22, var helt rätt i marinblått och transparent kjol på premiären av "American reunion" i Hollywood, Kalifornien.
ALI COBRIN
Moderiktig. Skådespelerskan Ali Cobrin, 22, var helt rätt i marinblått och transparent kjol på premiären av "American reunion" i Hollywood, Kalifornien.
COBIE SMULDERS Premiärsnygg. "How I met your mother"-skådisen Cobie Smulders, 29, valde en blommig klänning från Alberta Ferretti med färgmatchad väska på en premiär nyligen.COBIE SMULDERS Premiärsnygg. "How I met your mother"-skådisen Cobie Smulders, 29, valde en blommig klänning från Alberta Ferretti med färgmatchad väska på en premiär nyligen.
COBIE SMULDERS
Premiärsnygg. "How I met your mother"-skådisen Cobie Smulders, 29, valde en blommig klänning från Alberta Ferretti med färgmatchad väska på en premiär nyligen.
SNO STILEN! Rosa clutch med gulddetaljer, cirka 180 kronor, Topshop.com.SNO STILEN! Rosa clutch med gulddetaljer, cirka 180 kronor, Topshop.com.
SNO STILEN!
Rosa clutch med gulddetaljer, cirka 180 kronor, Topshop.com.
ELIZABETH BANKS Färgchock. Skådespelaren Elizabeth Banks, 38, stal showen på premiären av "The Hunger games" i Berlin, när hon dök upp i en mandarinfärgad Elie Saab-klänning.ELIZABETH BANKS Färgchock. Skådespelaren Elizabeth Banks, 38, stal showen på premiären av "The Hunger games" i Berlin, när hon dök upp i en mandarinfärgad Elie Saab-klänning.
ELIZABETH BANKS
Färgchock. Skådespelaren Elizabeth Banks, 38, stal showen på premiären av "The Hunger games" i Berlin, när hon dök upp i en mandarinfärgad Elie Saab-klänning.
BEYONCÉ KNOWLES Mammaledig. Beyoncé Knowles, 30, visade upp sin trimmade kropp i ett snyggt fodral från Victoria Beckham på en barnfri middag med sin man Jay-Z i New York.BEYONCÉ KNOWLES Mammaledig. Beyoncé Knowles, 30, visade upp sin trimmade kropp i ett snyggt fodral från Victoria Beckham på en barnfri middag med sin man Jay-Z i New York.
BEYONCÉ KNOWLES
Mammaledig. Beyoncé Knowles, 30, visade upp sin trimmade kropp i ett snyggt fodral från Victoria Beckham på en barnfri middag med sin man Jay-Z i New York.
SNO STILEN! Silverhalsband i vintagestil med bevingad örn, 348 kronor, Accessora.se.SNO STILEN! Silverhalsband i vintagestil med bevingad örn, 348 kronor, Accessora.se.
SNO STILEN!
Silverhalsband i vintagestil med bevingad örn, 348 kronor, Accessora.se.
JANUARY JONES Vardagschic. Skådespelaren January Jones, 34, valde en enkel t-shirt till skinnbyxor och päls när hon gjorde reklam för nya "Mad men" i New York.JANUARY JONES Vardagschic. Skådespelaren January Jones, 34, valde en enkel t-shirt till skinnbyxor och päls när hon gjorde reklam för nya "Mad men" i New York.
JANUARY JONES
Vardagschic. Skådespelaren January Jones, 34, valde en enkel t-shirt till skinnbyxor och päls när hon gjorde reklam för nya "Mad men" i New York.

Sno stilen i helgen av veckans bäst klädda

Publicerad

Bästa kläderna för helgens festligheter?

Har du ingen aning kan du alltid inspireras av välklädda kändisar.

Sno stjärnstilen här.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag