Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sneakers - i år ska du välja ett par blommiga

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Nike släpper i vår Air Max 1 Ultra City Collection med blommiga sneakers med storstadstema. Möt våren i de här blommiga godingarna Paris, 1900 kronor.
Air Max 1 Ultra City Collection New York, 1900 kronor.
Klassiska Vans i hög modell med blommönster, 799 kronor.
Reebok Instapump Fury kommer i vår i en blommig uppdaterad variant. Första skon i modellen lanserades 1994 och 2015 heter den Reebok Furylite. Finns i blommiga varianter och i svart och leopardprint, 850 kronor.
Sneakers  med blommor, Reebok Furylite, 850 kronor, finns på bland annat Nilson Shoes.
Blommig sneaker från Ellos, 399 kronor.
Romantiskt småblommiga sneakers från Superga, 799 kronor.
Blommiga vårskor från New Yorker, 129 kronor.
Foto: Marc Stantien
Blommig sko med liten platåsula från Din Sko, 299 kronor.
"Slip-On" från Bucketfeet, 699 kronor, finns på bland annat Radical Sports och Nilson Shoes.
Blommig sko från Deichman, 199 kronor.
Blommig sko från Skopunkten, 99 kronor.
Vill du inte ha blommor men tröttnat på enfärgade sneakers kanske det här paret från Superga är ett perfekt alternativ. I samarbete med Rodarte har det italienska skomärket tagit fram stilrena sneakers med en liten twist.
Modell för Rodarte för Superga-kollektionen är regissören och skådespelaren Gia Copolla.Skorna, som, är en de luxe-variant av Supergas sneakers hittar du här.
Istället för blommiga skor - satsa på blomdoft!Floral Memento är en ny doft i & Other Stories skönhetslinje och ger kroppen en härlig frisk doft av blommor. Body Sofflé, 120 kronor.
Sätt blomsterprakt på din iPhone. Det här färgglada fodralet från Lisa Edhoff heter Peacock, 249 kronor.
Blommigt bagage.Packa för resan i en väska som gör dig glad. Härligt blommig resväska från American Tourister, modellen heter Jazz och kostar 1199 kronor.
1 / 18

Sneakers i vitt, rosa, svart, babyblått - och i år - absolut ett par i blommigt!

Ett par sköna skor som andas sommar kan ju aldrig vara fel.

Här är 12 sneakers för alla som vill ha ett par att blomma lite extra i sommaren 2015.

Sneakers är skon som tagit sig från idrottsvärlden in i modevärldens fina salonger. Gymnastikskon har fått plats även utanför träningsverksamheter och blivit ett lika naturligt inslag på fötterna som vilken annan vardagssko som helst. Och, sneakers, för vi pratar ju om ett par, är lika vanliga på dam- som herrfötter, från ung till gammal skobärare. Prinsessan Estelle var klädd i sneakers från adidas första dagen i förskolan.

Våren 2015 ska dina sneakers gärna gå i blommigt - från romantiska söta miniblomster till färgstarka jätteblommor på svart botten.

Nike har satsat stort på en uppdatering av sin klassiker Air Max och har givit den en blommig skrud med storstadsteman som New York, Milano och Tokyo. Reebok har moderniserat sin Instapump Fury-modell från 1994 och presenterar i år en slimmad blommig version under namnet Reebok Furylite.


Läs också: Har du köpt för små skor - gör dem större så här!


Italienska Superga blommar ut i flera snygga mönster och en favorit är den med minimala blommor i blålila.

För att nämna några bland alla fina sneakers som finns i butik nu.

Spana in bildspecialen, få en dos blomsterprakt och kanske hittar du din favoritsko bland de 12 färgstarka paren. Här finns nämligen något för alla stilar och plånböcker - från 99 kronor.

√ Läs också: Här tipsar Emma Danielsson om sina favoritsneakers.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.