Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Snart har de inte varandra

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Kärleken har tagit slut mellan Thomas Di Leva och hans Katarina. Nu går paret skilda vägar.
Foto: MRKONJIC SUVAD

Han är Sveriges kanske mest kända kärlekspredikant.

Men nu skiljer sig artisten Thomas Di Leva - för andra gången.

- Jag orkar inte prata om det, säger Katarina, snart exfru.

I en stor intervju med Expressen 2004 berättade Thomas Di Leva om drömmen där han såg att han och Katarina blev ett par: - Jag kände henne tidigare, men en natt drömde jag att hon kom till mig och sade, nu är det dags, vi var båda fria och det var okej. Sen började vi jobba med ett omslag, och jag var nog där lite mer än jag brukar vara. Man får vara lite listig också Förhållandet började med meditation och dans. Katarina - fotograf och formgivare - har även fortsatt att jobba med Thomas.

Har barn tillsammans

 Men nu har kärleken tagit slut. Den 12 december förra året lämnade 42-årige Thomas och hans tio år yngre fru in sin skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt. Paret har tillsammans en fyraårig son, och har i handlingarna om äktenskapsskillnad begärt ett års betänketid. - Jag orkar inte prata med någon tidning. Jag är hemma och vilar upp mig, säger Katarina Di Leva när Expressen når henne på fredagskvällen. Thomas Di Leva är en av landets mest folkkära artister - som aldrig missar chansen att föra fram budskapet om kärlek. - Allting är kärlek, brukar han säga. På det privata planet är det svårare. Thomas gifte sig för första gången 1987 men också då slutade det med skilsmässa. Expressen sökte förgäves Thomas Di Leva under gårdagen för en kommentar.

FAKTA

Slog igenom 1987
Namn: Thomas di Leva.
Ålder: 42.
Bor: Stockholm.
Karriär: Slog igenom 1987 med singeln "Vem ska jag tro på".
Andra hits är "Dansa din djävul" och "Vi har bara varandra".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.