Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Smith Jerrod ratas från Sex and the city: ”Handlar om tjejerna”

"Sex and the city" är tillbaka
Jason Lewis, 49, spelade karaktären Smith Jerrod i Sex and the city-serien.
Foto: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Originalgänget i ”Sex and the city”. Charlotte, Carrie, Miranda och Samantha.
Foto: ZUMA PRESS/IBL

I januari stod det klart att ”Sex and the city” gör comeback med tio nya avsnitt – men utan populära karaktären Samantha Jones.

Nu står det även klart att en av hennes pojkvänner i serien, Smith Jerrod, inte heller kommer att medverka.

Samantha Jones, eller Kim Cattrall som skådespelaren heter, kommer inte att vara med när ”Sex and the city” spelas in på nytt.

Nu står det även klart att en av Samanthas pojkvänner i serien, Jerrod Smith, som spelas av Jason Lewis, inte heller kommer vara med i de kommande tio avsnitten.

I en intervju med Fashion Week Daily fick Lewis, som hunnit fylla 49 år, frågan om han blivit tillfrågad att vara med.

– Det har jag inte, men jag skulle vara den sista personen att få veta något. Hur mycket jag än uppskattar smickret så handlar det om tjejerna, säger han.

De tio nya avsnitten kommer följa originalkaraktärerna Carrie, Miranda och Charlotte i New York – men Kim Cattrall, som spelade Samantha, är inte involverad i projektet. Hon har tidigare sagt att hon inte är intresserad av en återförening.

”Mr Big” saknas också

Skådespelaren Chris Noth, 66, som tidigare spelat Carrie Bradshaws pojkvän och make ”Mr Big” i ”Sex and the city” kommer inte heller han att vara med när de spelar in på nytt, rapporterade Page Six i februari.

Någon som däremot kommer att finnas med är Carrie Bradshaws ex–fästman Aidan Shaw. Skådisen John Corbett, 59, spelade den populäre pojkvännen i säsong tre och fyra och hade även en mindre roll i den andra SATC-filmen.

Här dansar juryn i semifinalen i Let's dance

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.