Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Smärtan för stor – Forsberg fick lämna

Smärtan efter otäcka cykelvurpan spökade för Magdalena Forsberg under tisdagens avsnitt av "Superstars" - och hon förlorade och åkte ut ur programmet.
Jessica Almenäs är programledare.
Magdalena Forsberg åkte ut mot Emma Johansson.

Smärtan efter otäcka cykelvurpan spökade för Magdalena Forsberg under tisdagens avsnitt av "Superstars" - och hon förlorade och åkte ut ur programmet.

– Jag har ont efter min vurpa. Man ska jag inte ramla på cykel. Det är klantigt och det får jag lida av nu, sade hon innan hon fick packa väskan och skickas hem

Under tisdagens avsnitt av "Superstars" i Kanal 5 var det dags för semifinal. En av de fyra kvarvarande idrottsprofilerna, skidskytten Magdalena Forsberg, cyklisten Emma Johansson, friidrottaren Christian Olsson och längdskidåkaren Per Elofsson, skulle åka ut ur programmet.

 

LÄS MER: Smärtorna stoppar Elofsson i Superstars

 

Och det var smärtan från en olycka i ett tidigare avsnitt där Magdalena Forsberg vurpade på sin cykel som kom att bli avgörande för tävlingarna i tisdagens program.

Smärtan satt fortfarande kvar.

Trots det var Magdalena Forsberg hoppfull inför tävlingarna.

– Jo, men det gör ont, men jag lever på hoppet att när väl startskottet gått så ska det kännas bättre. Men just nu känns det inte så bra, sade hon.

Det tävlades bland annat springskytte och step-up innan så Magdalena Forsberg till slut fick möta Emma Johansson i värja - en ren fäktningsduell som avgjorde vem av dem som skulle åka ut.

– Det här med fäktning, värja, är helt nytt för oss båda två. Det blir avgörande för vem av oss som går vidare, sade Emma Johansson innan de möttes.

– Värja har jag aldrig gjort men jag har alltid tyckt att det ser coolt ut på något vis, sade Magdalena Forsberg innan det drog i gång.

Magdalena Forsberg tog första poängen

Väl på pisten var det en jämn match. Först till tio gällde och Magdalena Forsberg tog den första poängen. De följdes sedan åt men till slut var det Emma Johansson som vann med tio poäng mot åtta.

De kramade om varandra och Magdalena Forsberg var ingen dålig förlorare.

– Det var en jämn match men Emma var värd en plats i finalen. Mer värd än vad jag var, sade hon.

– Hon har betydligt bättre chans mot killarna än vad jag har, sade hon vidare.

 

LÄS MER: Thomas Brolins reklamkupp i Superstars

 

Själv tyckte hon också att det var skönt att få åka hem.

– Det känns helt okej att få packa väskan. Jag får vara nöjd med min prestation här i Superstars", sade hon.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.