Foto: / FOTO:TV3/JOHNNY WOHLINFoto: / FOTO:TV3/JOHNNY WOHLIN
 Foto: / FOTO:TV3/JOHNNY WOHLIN
Foto: JOHNNY WOHLIN / FOTO: TV3/ JOHNNY WOHLINFoto: JOHNNY WOHLIN / FOTO: TV3/ JOHNNY WOHLIN
 Foto: JOHNNY WOHLIN / FOTO: TV3/ JOHNNY WOHLIN

Han återvänder till "Paradise Hotel"

Publicerad

Flera välkända deltagare dyker upp när "Paradise Hotel" är tillbaka i höst.

Nu kommer beskedet att även Smail Alihodzic kommer att vara med i nya säsongen som leds av Rebecca Stella, skriver programmet på sin officiella Instagram-sida.

Det blir en ny säsong av "Paradise hotel" i höst med Rebecca Stella som programledare.

De senaste dagarna har flera av deltagarna avslöjats - och bland dem finns många välkända ansikten för "Paradise"-publiken. 

Nu är det klart att även Smail Alihodzic, som var med i dokusåpan 2014 kommer tillbaka som en av deltagarna.

Det skriver "Paradise Hotel" på sin officiella Instagram-sida.

 

LÄS MER: Jeppe tillbaka i PH – efter stora skandalen 

https://www.instagram.com/p/BVg2_wJgtGa/?taken-by=paradisehotelse

Sedan tidigare är det klart att även Kristian Täljeblad och Jesper Johansson, som vann hela programmet 2013 kommer att medverka.

"Paradise hotel" börjar sändas i höst, och går tre dagar i veckan, måndag till onsdag. Programmet leds av Rebecca Stella.

 

LÄS MER: Tv-profilen om sin nya hemliga kärlek

 

Smail Alihodzic har också letat efter kärleken i nya programmet "För känd för kärlek", där tv-profiler letar efter kärleken.

Dokusåpa-profilen har tidigare varit öppen med sitt singelliv, och att han inte haft som ambition att slå sig till ro. Men tidigare i år berättade Smail Alihodzic att han hittat en tjej som får hjärtat att klappa lite extra, även om han inte ville berätta för mycket om det.

– Jag kan inte säga så mycket än, men jag har träffat en tjej via programmet som jag tycker om. Jag har ett extra öga för henne, jag är lite svag för henne. Hon är min akilleshäl, har han tidigare berättat för Hänt.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag