Småbarnsmamman Jade får betalt för att slå män

Publicerad

Jade, 28, får betalt för att misshandla män – och tvinga dem att lukta på hennes svettiga fötter.

I veckans avsnitt av "Outsiders" berättar den brittiska småbarnsmamman om sitt udda yrke.

– Jag får betalt för att spöa män, säger hon i programmet.

I veckans avsnitt av "Outsiders", som sänds på Kanal 5 onsdag klockan 20.00, får tittarna stifta bekantskap med den brittiska småbarnsmamman Jade.

Jade har ett något annorlunda yrke – hon får nämligen betalt för att brotta ner män och tvinga dem att lukta på hennes svettiga fötter. Ju äckligare fötter desto bättre, resonerar en av kunderna som medverkar i programmet.

 

LÄS MER: Therese, 26, är dominatrix 

 

Jades värv kallas "fetischbrottning" och hon reser land och rike runt för att dominera män som är redo att öppna plånboken.

– Jag är en vanlig mamma men jag har också ett jobb som delvis går ut på fetischbrottning. Jag blir inte tänd på det men ibland blir man trevligt överraskad när en stilig och ung kille dyker upp. Ibland kan de få stånd och det tar jag som en komplimang, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag får betalt för att hjälpa människor att leva ut sina fantasier. Att spöa män, enkelt uttryckt.

Jades pojkvän inte helt nöjd

Jades pojkvän sedan fyra år tillbaka, Daniel, är inte helt positivt inställd till sambons yrkesval.

– Jag blir lite orolig för jag vill inte att hon ska skada sig. För att vara ärlig hade jag hellre sett att hon hade ett vanligt jobb men vi kan inte bråka om det för hon hade bara spöat mig, säger han i programmet.

– Jag vet inte varför min pojkvän accepterar det här för om jag var han hade jag varit avundsjuk, säger Jade i programmet.

 

LÄS MER: Tracy, 29, dricker sperma för att hålla sig frisk

 

För en timmes brottning får kunderna betala runt 2000 kronor. Vill man ha två brottare är priset det dubbla.

– Vi dominerar dem och har väldigt roligt med det. Det är njutbart för alla, säger Jade.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag