Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Slut mellan idolparet

Idolparet Daniel Lindström och Loren Talhaoui har gjort slut.
Kärleken mellan "Idolerna" Daniel Lindström, 28, och Lorén Talhaoui, 23, är slut.
Nu satsat han allt på solokarriären.
- Men vi är fortfarande vänner, förklarar Daniel efter uppbrottet.

FAKTA

Ålder: 28.
Bor: Södermalm i Stockholm.
Familj: Singel.
Aktuell: 16 augusti släpper han andra albumet "Nån slags verklighet".
Karriär: Debutsingeln "Coming True" är hans största hit som sålde dubbelt platina och blev 2004 års mest sålda singel.

För två år sedan. Daniel Lindström gick vinnande ur "Idol" med både segern och kärleken Lorén Talhaoui. Men nu är kärlekssagan slut. - Life's a bitch, säger Daniel Lindström. Jag vill inte prata om det. Men han känner sig stark. - Ja, det gör jag. Vi är fortfarande vänner.

Andra albumet

Lorén och Daniel träffades under den första säsongen av "Idol", hon slutade som fyra. Paret blev snabbt sambor på Södermalm i Stockholm. Nu bor Daniel själv kvar i lägenheten. I mitten på augusti släpps hans andra album "Nån slags verklighet" - lagom till den nya säsongen av "Idol". I höst satsar Daniel på sin stora comeback. - Jag vill åka på turné, utvecklas som låtskrivare och gärna skriva låtar till andra artister, säger han. "Idol"-tiden har han lagt bakom sig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.