Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Bonde söker fru"-paret bryter förlovningen

Leonora Vilhelmsson sökte till "Bonde söker fru" för att hitta sin framtida maka
Redan innan programmet hittade hon kärleken i Louise – men nu har paret gått skilda vägar.
Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4
Paret visade sin kärlek i programmet.

Leonora Vilhelmsson sökte till "Bonde söker fru" för att hitta sin framtida maka - och blev så kär i en av sina brevskrivare redan innan programmet att de hoppade av.

Nu har paret gått skilda vägar, skriver Linda Lindorff i sin blogg.

"Nu är det slut. Förlovningen är bruten. Det kom verkligen som en chock för mig" skriver Linda Lindorff i ett blogginlägg.  

"Bonde söker fru"-profilen Leonora Vilhelmsson hittade kärleken i sin Louise redan innan TV4:s dejtingprogram hann börja spelas in - och valde att hoppa av.

Strax därpå valde paret att flytta ihop och förlova sig. Men nu har Leonora och Louise gjort slut, skriver "Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff i sin blogg.

"Det var stor passion och deras kärlek gick det inte att ta miste på. När jag nyligen var där och spelade in uppföljningen så var de kärare än nånsin. Louise hade flyttat in och de lyste av lycka. Vi pratade om kärleken, livet tillsammans och tankar på bröllop" skriver hon och fortsätter: 

"Nu är det slut. Förlovningen är bruten. Det kom verkligen som en chock för mig. Jag har pratat med dem båda och hur overkligt det än känns så är sant. De har brutit upp och Louise har flyttat ut. Det är omtumlande, ledsamt och jobbigt på många vis." skriver Linda Lindorff i sitt blogginlägg.


LÄS MER: Tv-bonden bröt mot reglerna – träffade kärleken bakom TV4:s rygg


Leonora Vilhelmssons sorg efter uppbrottet


LÄS MER: Leonoras tunga kärleks- beslut med Louise, 27


Lindorff skriver att hon inte vill gå in för mycket på vad som har hänt, men att hon kommer spela in en ny uppföljning med Leonora Vilhelmsson till årets "Bonde söker fru", då mycket hann hända på kort tid.

Leonora Vilhelmsson skriver om sorgen efter uppbrottet på sin egen blogg.

"Jag gråter fortfarande väldigt mycket men jag lyckas ändå emellanåt ser på allt det vackra. Jag är grym på det men än lyser sorgen igenom ofta. Och så måste det vara, det tar tid att läka" skriver hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.