Skruva den – som Cristiano Ronaldo!

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Cristiano Ronaldo. Lanserade 2013 sitt eget kalsongmärke, CR7. Han är själv modell för märket och i går släpptes nya bilder på honom i bara kalsonger.
David Beckham. Den engelske fotbollsstjärnan har flera gånger visat upp sig i sina egna kalsonger för H&M. Han gjorde sina första kampanjer för Armani.
Björn Borg. Svenske tennisstjärnan var först (1984) med att använda sitt namn för att sälja underkläder. På bilden Marcus Schenkenberg i Borg-kalsonger.
Foto: Thomas Engström
Fredrik Ljungberg. Affischnamn för Calvin Klein mellan 2003 och 2007. Han har själv berättat att kampanjen gjorde att kvinnor kom fram och tog honom i skrevet.
Foto: All Over Press
James Rodriguez. Ronaldos lagkamrat anslöt sig 2014 till fotbollsspelarna med eget kalsongmärke. J10-kollektion lanserades då med det colombianske märket Bronzini.

LONDON. Borg, Ljungberg och Beckham har redan gjort det.

Men nu är Cristiano Ronaldo på väg att ta över som sportvärldens kalsongkung.

Det är inget nytt att fotbollsspelare och andra sportstjärnor satsar på egna kollektioner av underkläder. Englands tidigare lagkapten David Beckham har både varit affischnamn för Armani och släppt sin egen kollektion av underkläder i samarbete med H&M. Svenska Fredrik Ljungberg blev omtalad över hela världen för sin insats som modell för Calvin Kleins kalsonger.

Målkung i Real Madrid

De senaste åren är det dock den portugisiska fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo som blivit kvinnors och mäns kalsongförebild.

Den portugisiska stjärnan, som nu gjort mål nummer 300 för Real Madrid, släppte i går nya avklädda bilder av sig själv på Twitter för att visa det senaste tillskottet i kollektionen CR7. Ronaldo lanserade sina första underkläder 2013 och har sedan dess hunnit släppa tre kollektioner. Plaggen har tagits fram i samarbete med designern Richard Chai.

Kalsongerna har visat sig vara populära även bland Ronaldos konkurrenter. Under Real Madrids möte med Schalke i Champions League i mars fångades mostståndaren Max Meyer på bild, iklädd ett par av Ronaldos kalsonger.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.