Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skrikande fans tog emot Justin Bieber

Foto: Leo Sellén / Scanpix

Äntligen.

Nu befinner sig Justin Bieber, 19, i Sverige.

Väntar gör tre utsålda spelningar i Globen.

Justin Bieber har lämnat Danmark.

Och är framme i Stockholm.

Vid lunchtid i dag kom popstjärnan till Sverige och Grand Hotel.

En All Over Press-fotograf lyckades fotografera vad som sägs vara Justin Bieber klädd i svart huva.

Och stjärnan gick med raska steg in på hotellet - där laddar han nu för vad som komma skall.

Vad det är?

Jo, explosiva shower i Globen i dagarna tre.

Den första sker på måndag, sedan väntar ytterligare två under tisdagen och onsdagen.

Och frågan är naturligtvis om Bieber väljer att hålla lika låg profil som under sitt besök i Köpenhamn.

Ekstrabladet rapporterar nämligen att Justin Bieber mer eller mindre låste in sig på sitt hotell. Inte heller innan eller efter lördagens spelning på Parken syntes han. Enligt den danska tidningen ska säkerheten på hotellet där Justin Bieber bodde i Danmark även den har varit rigorös.

"Får en liten glimt"

Tidigt på söndagsmorgonen samlades mängder av Beliebers - Justin Biebers trogna fans - utanför Grand Hôtel i Stockholm med stora förhoppningar om att få en skymt av popstjärnan.

Tillsammans med sina föräldrar har polarna Klara Laurell, 16, och Kristina Manasieva, 14, har åkt från Göteborg ska se Justin Bieber för första gången nu i veckan.

På söndagen stod de utanför Grand Hôtel.

– Vi hoppas att vi får en liten glimt, men vi ska i alla fall på konserten så vi får en andra chans. Det som är bra med honom är hans leende, röst, ögon, personlighet och sättet han ser på sina fans. Allting, berättar Klara Laurell.

Kristina Manasieva:

– Vi är taggade och vi har längtat jättelänge. Han har jättebra röst och han är jättesnygg. Om jag fick träffa honom skulle jag säga "Jag älskar dig" och "Tack för att du är här". Jag skulle börja gråta tror jag.

Nunstedt: "Smartare uppfinning än hjulet"

Expressens musikredaktör Anders Nunstedt var på plats i Köpenhamn för lördagens spelning. I sin recension skriver Nunstedt bland annat:

"När idolen till slut gör spektakulär entré känns öronproppar plötsligt som en smartare uppfinning än hjulet. Men under kvällens lopp går den där förryckta stämningen ofta upp i rök. Justin Bieber gör sitt bästa för att hålla den vid liv. Om han förvandlats till en excentrisk diva visar han det inte live."

Anders Nunstedt fortsätter:

"Han jobbar stenhårt. Men scenen är liten, konstruerad för mindre arenor än Parken - och ibland känns det som att Bieber bara avverkar ännu en dag på jobbet. Intimiteten är icke-existerande. Allt han säger till fansen verkar komma från noggrant repeterade manuskort."

Spelningen fick två getingar i betyg.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!