Det var systern Hannah Graaf som höll i trådarna och beställde tårtan. Foto: Robert EklundDet var systern Hannah Graaf som höll i trådarna och beställde tårtan. Foto: Robert Eklund
Det var systern Hannah Graaf som höll i trådarna och beställde tårtan. Foto: Robert Eklund
"Jag blev helt tagen på sängen!!! Babyshower! Med världens härligaste tjejer. Jag älskar tårtan", skriver Magdalena på Intagram. Foto: Instagram."Jag blev helt tagen på sängen!!! Babyshower! Med världens härligaste tjejer. Jag älskar tårtan", skriver Magdalena på Intagram. Foto: Instagram.
"Jag blev helt tagen på sängen!!! Babyshower! Med världens härligaste tjejer. Jag älskar tårtan", skriver Magdalena på Intagram.  Foto: Instagram.
Magdalena väntar barn med kärleken Filip. Foto: Sven LindwallMagdalena väntar barn med kärleken Filip. Foto: Sven Lindwall
Magdalena väntar barn med kärleken Filip. Foto: Sven Lindwall

Skrattfest åt Graafs snusktårta: "Tagen"

Publicerad

Magdalena Graaf ska snart föda sitt femte barn.

Det firade systern Hanna Graaf med en riktigt absurd gåva.

"Beställde underbaraste och roligaste tårtan", skriver hon på Intagram.

Magdalena Graaf, 40, som är gravid med sitt femte barn, överraskades under onsdagen med en baby shower - och en något annorlunda tårta.

Det var systern Hannah Graaf som höll i trådarna och beställde tårtan.

"Idag har jag överraskat syster med en Baby Shower. Beställde underbaraste och roligaste tårtan, skriver systern Hannah Graaf under en bild på den speciella tårtan.

Magdalena Graaf blev glatt överraskad av tårtan, trots att den föreställer en pågående förlossning.

"Jag blev helt tagen på sängen!!! Babyshower! Med världens härligaste tjejer. Jag älskar tårtan", skriver hon på Intagram.

 

LÄS MER: Magdalena Graafs sorg efter sonen

 

Systrarna Graafs snusktårta orsakade skrattfest bland följarna:

"Bästa jag sett", "Hahahahaha ska göra en sån när det är dags" och "Jag fick titta två gånger om jag såg rätt", kommenterar några under bilden.

 

 

 

 

 

 

 

LÄS MER: Systrarna Graafs relation inte lika tajt

 

Det var i september 2015 som Magdalena Graaf berättade att hon väntade barn tillsammans med kärleken Filip Larsson.

Sedan tidigare har hon sönerna Isak, Tristan, Lancelot och Charlie. Isak gick tragiskt bort i slutet av sommaren förra året, bara 19 år gammal.

Barnet är beräknat att födas den 22 februari, precis samma dag som hennes son Isak föddes. När hon fick veta det skrev hon på sin blogg:

"Jag fick nästan ingen luft. Jag bröt ihop. Håret på mina armar reste sig, håret i nacken, jag kände mig svimfärdig, tårarna ville inte sluta rinna, fick knappt fram ett ord… Jag bröt ihop vid skrivbordet. Den 22 februari är den dag min älskade son Isaks föddes", skrev hon och fortsatte:

"Hur är det möjligt? Av alla 365 dagar, av alla månader och år jag INTE blivit gravid?Det finns en sådan otroligt vacker mening med allt. Själar kan vandra, det ÄR en ren SLUMP? När en ung människa lämnar jordelivet i en hemsk olycka vill de ofta komma tillbaks till dom de älskar? Det säger vissa".

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag